JohnnyCage

Mad Catz: audió- és videólejátszó PS2-höz

A Mad Catz Interactive Inc., amely ezidáig elsősorban különféle konzolokhoz kifejlesztett perifériaeszközeiről volt ismert, hamarosan egy olyan szoftvert dob piacra, amely médiaközponttá változtatja a PlayStation 2 játékkonzolt.

A San Diego-i székhelyű Mad Catz elmondása szerint a GameShark Media Player elnevezésű szoftver MP3, OGG, MPEG, DivX, JPEG, és PNG formátumú tartalmak lejátszására, illetve megjelenítésére alkalmas médiaközponttá alakítja a Sony PlayStation 2 játékkonzolját.

A szoftver, amely a társaság közleménye szerint várhatóan június közepén jelenik meg, 49,95 dollárért lesz kapható. A megoldás támogatni fogja a nagyfelbontású HDTV készülékeket, az audió- és videófájlok kényelmes lejátszásának lehetőségét pedig a jól megszokott pozícionálási és keresésési funkciók fogják biztosítani.

A Sony PlayStation 2 játékkonzol közel 19 millió amerikai otthonban található meg, és ezidáig mintegy 600 ezer hálózati adapter kelt el a készülékhez az Egyesült Államokban.

A PlayStation 2 hátuljára rögzíthető hálózati adapter modemes, illetve szélessávú hozzáféréseken keresztül egyaránt lehetővé teszi az online tartalmak elérését, illetve a játékszoftverek többjátékosos üzemmódú, online használatának lehetőségét.

A Sony elsőszámú videójáték piaci riválisa, a Microsoft a jövő héten adja ki azt a szoftvert, amely lehetővé teszi az audió- és videófájlok átmásolását az Xbox játékkonzol merevlemezére az otthoni PC-ről. A társaság emellett Xbox Live online játékszolgáltatását is újabb funkciókkal készül kibővíteni, hogy ezáltal még több előfizetőt hódíthasson meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • b #36
    te, állat te! miért mész le a szintjükre?
  • Devla #35
    FYI, ps2 emu mar reg van pcre, de inkabb a szoftverfejlesztoknek keszult, mivel jatekokat meg nem tamogat.
  • UNREG #34
    vélemény érdekel? :))) nincs xbox és ps2 emulátor pc-re és még jó darabig nem is lesz!
    ps2 emu egész bizonyosan nem, köszönhetően a multiprocis archtekturájának.
  • Devla #33
    psx emulator pcre, telleg lehet keresztezesnek venni :)
  • Devla #32
    Jol beszeltel! Egyebkent nekem ePSXe jobban bejon, most is jonnek ra sorban az ujabb directx modulok, csomo extraval. Olyan szep kepet rajzol hogy csak neztem, antialias es smooth effektek utan ugy nez ki az egesz mintha rajzolva lenne. Nem ertem mert kell anyazni, en konzolt es pct is szeretem. Ti jartok szarul, ha elszigetelten egyoldalra alltok, hiszen kimaradtok csomo jo jatekbol. Nem en kezdtem az anyazast, de most en fejezem be: nem valaszolok tobb moderalatlan hozzaszolasra, viszont aki normalis emberhez meltoan akar tarsalogni az szoljon hozza a temahoz, erdekelne masok velemenye is.
  • UNREG #31
    "Jah amugy a pcsx kiváló!"

    pcsx az mi? úgy hangzik mint egy pc és egy ps keresztezéséből született torzszülemény. :)))
  • Lammer #30
    jó nézni, hogy eszitek egymást!
    :)
    Én meghúzom a határmesgyét: NEkem szükségem van mind2re!
    Van ami PCn utánozhatatlan, van ami Konzolon, sluszz ennyi. (hangulat of koz)
    Jah amugy a pcsx kiváló! JA és szinte hétrekészek a pluginek, most toltam a Gun Survivort, és nagyon frankó, sokkal szebb persze mert OpenGL plugint használok az már 100% szinte, de a Vagrant Story is már majdnem 100%, pedig eddig egy emu se tudta faszán.
    egy szó mint száz: Console is Rulez, meg a PC is, slussz
    Dreamcast 4Ever!
    ;)
  • Gabest #23
    Kövezzetek meg, de én ps2-t is ha nagy ritkán előveszem a monitoron nézem. Igazi tv-t vagy 5 éve csak akkor látok, ha átmegyek a nappalin és be van kapcsolva, akkor is elborzadok hogy mennyire vibrál.
  • Devla #22
    Megis mit kepzelsz? Ha nem tudsz normalisan beszelgetni menj vissza oviba ne itt rontsd a levegot, es majd szolj ha betoltotted a 10. eved.
    Nem erdekel, ha a kis barataid lekocsogozod es buzizod, de itt a neten vannak nalad 3-4x idosebb emberek, szoval probalj meg elfogadhato hangnemben irni.

    A 15os monitort felejtsd mar el, max 5 eve volt az az atlag. Mi bajod az emulatorral? Inkabb varok, hogy irjanak egyet minthogy vegyek egy jatekgepet ami majdnem annyiba kerul mint egy PC.

    a: az a te bajod, ha nem tudod rendesen bekonfiguralni a videokartyat, sorry :) nalam ket gombnyomas a hotkey es at is valtott.
  • b #19
    hál istennek a komolyabb játékok mind megszületnek pécére. a fájnel fentezi, zelda, meg a többi progi 120. klónjától azonban megkímélnek minket. :>

    és akkor még nem beszéltünk az emulátorokról, amivel minden csicska gépet lehet emulálni pécén. :)