Spencer

Késni fog az Office 2003

A Microsoft a várakozásokkal ellentétben a közeljövőben ki fog adni egy újabb tesztverziót az Office 2003-ból, ami egyben azt is jelenti, hogy a népszerű irodai szoftvercsomag végleges verziója az eredetileg tervezettnél valamivel később lát napvilágot.

A szoftvercég munkatársai hivatalos formában is elismerték, hogy a Microsoftnál javában folyik az Office 2003 egy újabb béta változatának a fejlesztése, és amennyiben minden jól megy, akkor ez a verzió valamikor júniusban jut el a tesztelőkhöz.

A Microsoft képviselői elmondták, hogy az újabb tesztverzió lehetőséget nyújt arra, hogy leteszteljék: a felhasználók hogyan fogadják a korábbi verziókhoz képest végrehajtott kisebb-nagyobb változtatásokat. A redmondi vállalat vezetői azonban hangsúlyozták, hogy szó sincs arról, hogy egy esetleg teljesen új Office 2003 béta változat készülne a cég boszorkánykonyháiban, hanem sokkal inkább úgy kell felfogni a dolgot, hogy a Microsoft a jelenlegi második béta verzió némileg felfrissített változatát szeretné még egyszer leteszteltetni, mielőtt a szoftver végleges változata megjelenne a boltok polcain.

Az Office 2003 közelmúltban kiadott második béta verzióját jelenleg egyébként világszerte közel 600 ezren tesztelik, vagyis megközelítőleg kétszer annyian, mint az Office korábbi kiadásait. Jó munkához idő kell, gondolhatják a Microsoft vezetői, ezért meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy az Office 2003 a szoftvercég által korábban megjelölt időpontnál csak valamivel később fog megjelenni. A világ legnagyobb szoftvercégének képviselői azt nyilatkozták, hogy az irodai szoftvercsomag legújabb verziója a most bejelentett késés ellenére is várhatóan még a nyáron meg fog jelenni, azt azonban egyelőre senki sem tudja megmondani, hogy minderre pontosan mikor kerül majd sor. A Microsoft elkötelezte magát a mellett, hogy a felhasználókat folyamatosan a lehető legjobb minőségű szoftverekkel lássa el, ezért amennyiben egy szoftver minősége nem éri el az elvárt szintet, az a debütálási időpont eltolását hozhatja magával - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a cég egyik munkatársa.

Egyes szakértők szerint egyébként vajmi kevés esély mutatkozik arra, hogy az Office 2003 még a nyáron be fog mutatkozni, e helyett sokkal valószínűbb egy októberi, vagy esetleg novemberi debütálás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!