SG.hu

Félmillió beta 2 tesztelő ellenőrzi a Microsoft Office Rendszert

A Microsoft megkezdte az új Microsoft Office beta 2 verzió fél millió példányának kiküldését. A tesztelendő verziót Microsoft ügyfelek és partnerek kapják kézhez szerte a világon.

A Microsoft Office Rendszer alkalmazások, szerverek és szolgáltatások rendszere, melyet úgy terveztek, hogy minél hatékonyabban összekapcsolja az embereket egymással, szervezetükkel, és az üzleti folyamatokkal, ellássa őket információval, oly módon, hogy mindezt valódi üzleti értékké alakíthassák.

A Microsoft Office Rendszert azért fejlesztették ki, hogy a világ kis- és nagyvállalatai hatékonyabban nézhessenek szembe a termelékenység fokozása területén jelentkező kihívásokkal. Segítségével a felhasználók jobban átlátják az üzleti információkat, így mélyebb bepillantást nyerhetnek a különböző folyamatokba, jobb döntéseket hozhatnak, hatékonyabban működhetnek együtt, gyorsabban reagálhatnak a változásokra, és eredményesebben befolyásolhatják az üzlet eredményességét és sikerét.

Miután a termékcsomag elérte a beta 2 mérföldkövet, a Microsoft felkéri üzleti partnereit és ügyfeleit szerte a világon, hogy próbálják ki és értékeljék a szoftver új verzióját. Hét alapvető Office Rendszer termék tartozik a beta csomagba, beleértve az új Microsoft Office Irodai alkalmazáscsomag (Word, Excel, Outlook, PowerPoint és Access) beta 2 verzióit, és a két új Office Rendszer tagot, a Microsoft Office InfoPath-t, illetve a Microsoft Office OneNote-ot. Továbbá a Microsoft Office FrontPage-et, a Microsoft Office Publisher-t, a Microsoft Windows SharePoint Services-t és a Microsoft Office SharePoint Portal Server "2.0"-t. A végleges verziók valószínűleg nyáron válnak elérhetővé. A beta termékek közös csomagba gyűjtésével a Microsoft lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a Microsoft Office Rendszert összehangolt eszközök együtteseként kezeljék, melyeket párhuzamosan alkalmazva valóban növelik a szervezetek hatékonyságát.

"A mai munkaerő földrajzi szempontból szétszórt, információ-éhes, és folyamatosan próbál jobb és hatékonyabb lenni. A Microsoft Office Rendszerben található alkalmazások ezen problémákra keresnek megoldást." mondta Joe Eschbach, a Microsoft Information Worker Product Marketing Group alelnöke. "A teszteléssel lehetőséget nyújtunk ügyfeleink számára, hogy első kézből próbálhassák ki, hogyan javítja a kis és nagyvállalatok közti kommunikációt és együttműködést a Microsoft Office Rendszer használata."

A Microsoft Office Rendszer jelentős lépés a Microsoft víziójának elérése irányába, mely olyan hatékonyságnövelő szoftverek létrehozását célozza, amelyek gyorsan és könnyen fejleszthetőek a jelen kor folyamatosan változó üzleti környezetével együtt. Az alkalmazásokat négy alapvető céllal tervezték:

  • Információ kutatás: Az Office alkalmazásokban található XML támogatással, és a kutatási munkaablak segítségével könnyebben rá lehet találni a nagy szervezetekben megbúvó információkra. A SharePoint Portal Server személyreszabott hozzáférést és az üzleti információ tárolását biztosítja.
  • Folyamatok felügyelete: Az Office alkalmazásokban található - iparági szabványra épülő - XML támogatásával az információgyűjtés folyamata nagymértékben leegyszerűsödik; az InfoPath megjelenésével és az intelligens dokumentumokban megjeleníthető grafikus információk segítségével, a szervezetek könnyebben tudnak alkalmazkodni és reagálni a piacon történő gyors változásokra.
  • Hatékony együttműködés: A SharePoint termékekkel és technológiákkal rendelkező együttműködési infrastruktúra és az Office alkalmazásokkal való integráció a dokumentum-, és értekezlet munkaterületek létrehozásán kívül a szervezetben létező különböző erőforrások, szakértelem megkeresésében és megtalálásában is segítséget nyújt. Az olyan új eszközöknek, mint az Information Rights Management is az a feladata, hogy a szervezetben tevékenykedő embereket segítse a hatékonyabb együttműködés eszközeivel.
  • Személyes hatékonyság: A tábla PC-ken kifejlesztett érintőtoll támogatással, az új digitális "jegyzetelő" alkalmazás - a OneNote - bevezetésével, az új intelligens spamszűrő eszközökkel, a mobilitást támogató új funkciókkal, valamint azokkal a kritikus javításokkal, melyek az Outlookot hatékonyabb programmá varázsolják az elektronikus levelek olvasására és kezelésére, az Office Rendszer nagy segítséget nyújt a felhasználók számára, hogy cégük üzleti sikeréhez jobban hozzá tudjanak járulni.

    A Microsoft Office Rendszer beta 2 tesztverziója az üzleti partnerek számára olyan infrastruktúrát és platformot biztosít, amely lehetővé teszi az Információmunkások számára készülő megoldások új generációjának megjelenését. Ez magába foglalja az együttműködést, a portál lehetőségeket és a továbbfejlesztett asztali eszközöket. Az üzleti partnerek emellett megkezdhetik azon új információs és kutatási szolgáltatások tesztelését is, melyeket a jövőben web szolgáltatásként kínálhatnak a világ legnépszerűbb hatékonyságnövelő irodai alkalmazáscsomagjának segítségével.

    "Az információ csak abban az esetben jelent hatalmat, ha a vállalkozás vagy az infomunkás a megfelelő helyen, a megfelelő időben használja fel azt egy üzleti döntés meghozatalához vagy befolyásolására. Manapság ez nem túl gyakran történik meg. Hihetetlen mennyiségű adat veszik el vagy hever kihasználatlanul szerte a világon, mert a vállalkozások nem rendelkeznek a megfelelő információkezelő eszközökkel," mondta Clare Hart, a Factive elnök-vezérigazgatója. A Factive a Microsofttal együttműködve azon dolgozik, hogy a Microsoft Office Rendszer segítségével az üzleti információk globális gyűjteményét más Microsoft platformú termékekbe is közvetítse és integrálhassa.

    "A Microsofttal való együttműködés igazi értéke az, hogy képesek vagyunk az üzleti információk felhasználóinak körében azok valódi szükségletét megcélozni," mondta Allen Paschal, a Gale, a Thomson Corp. egyik vállalatának elnöke. "Rengeteg időt vesz igénybe a cégekkel kapcsolatos pontos, aktuális és ellenőrizhető információk és hírek összegyűjtése, és a keresés gyakran eredménytelen marad.

    A legfontosabb üzleti információk közvetlen beépítése az Office alkalmazásokba új lehetőséget biztosít a felhasználók számára és jelentősen megnöveli a hatékonyságukat. Itt már rég nem cégprofilokkal kapcsolatos információkról van szó. Izgatottan várjuk, hogy hogyan tudunk meglevő készleteinkkel hasonló típusú problémákat megoldani."
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!