Franczy

Új reklámkampányt indított a Hewlett-Packard

A Hewlett-Packard a hét elején vadonatúj, különböző források szerint több százmillió dolláros reklámkampányt indított annak érdekében, hogy meggyőzze az otthoni, valamint vállalati felhasználókat arról, hogy a Hewlett-Packard technológiailag milyen erős. A cég legújabb reklámhadjárata középpontjában a Hewlett-Packard vásárlók pozitív tapasztalatai állnak, ezenkívül pedig figyelemre méltó, hogy az új reklámokban egyetlen utalás sincs azzal kapcsolatban, hogy a Hewlett-Packard nemrégiben felvásárolta a Compaq Computert.

"A mi cégünket úgy hívják, hogy Hewlett-Packard. Fel sem merült annak lehetősége, hogy a cég új promóciós kampányában szót ejtsünk a Compaq Computerrel történt fúzióról, illetve, hogy azt ecseteljük, hogy a két cég egyesített erővel minden korábbinál jobb teljesítményre lehet képes" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Karen Jones, a Hewlett-Packard reklámrészlegének igazgatója.

Mint ismeretes, a Hewlett-Packard idén májusban egyesült a Compaq Computerrel, és az azóta eltelt időben a vállalat számos vezetője úgy beszélt a cégről, mint egy "új Hewlett-Packard"-ról. Ennek a szokásnak azonban a közelmúltban vége szakadt, vagyis a cégen belül immár lényegében tiltva van, hogy az alkalmazottak az "új Hewlett-Packard" formulát alkalmazzák. Különböző források szerint az említett mondás azzal került véglegesen tiltólistára, hogy Michael Capellas, a Hewlett-Packard elnöke nemrégiben elhagyta a céget.

A gyártó új reklámhadjárata a "+ HP = minden lehetséges" jelmondat köré épül. A cég képviselői elmondták, hogy a teljesen megújult Hewlett-Packard reklámokkal a különböző televíziós csatornákon, a nyomtatott sajtóban, plakátokon és az interneten is találkozhatnak a felhasználók, azzal kapcsolatban azonban nem kívántak nyilatkozni, hogy a cég pontosan mekkora összeget fordít a kampányra. A reklámokban többek közt olyan nagy és neves Hewlett-Packard partnerek is feltűnnek, mint például a FedEx, a DreamWorks, vagy a NASA. Az egyik reklámban Shrekkel is találkozni lehet, vagyis azzal a népszerű animációs figurával, melyet a DreamWorks cég Linux-alapú Hewlett-Packard rendszerek segítségével keltett életre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!