Franczy

Olympus CAMEDIA C-4000 ZOOM

Az Olympus America képviselői a napokban az Egyesült Államokbeli Melville-ben jelentették be a cég legújabb termékét, mely nem más, mint a CAMEDIA C-4000 ZOOM névre keresztelt digitális fényképezőgép. A cég munkatársai a bejelentés kapcsán hangsúlyozták, hogy a CAMEDIA C-4000 ZOOM egy olyan 4 Megapixeles felbontású, nagy tudású fényképezőgép, melyért az amatőr fotósoknak nem kell csillagászati összegeket kifizetniük.

Az Olympus képviselőinek elmondása szerint minden korábbinál egyszerűbben használható CAMEDIA C-4000 ZOOM típusú digitális fényképezőgép 4 Megapixeles felbontású CCD-vel rendelkezik, ezenkívül pedig mindenképpen említésre méltó az általa támogatott 3x-os optikai zoom, valamint a továbbfejlesztett 3,3x-os digitális zoom, melyek 10x-es totál zoomot eredményeznek. A rendkívül kompakt és egyben elegáns megjelenésű új Olympus digitális fényképezőgép a gyártó szerint olyan kiváló képminőséggel és színhűséggel rendelkezik, hogy a segítségével készített fényképek a megfelelő színes nyomtatókkal kinyomtatva akár 27,94 x 35,56 centiméteres méretben is kitűnő minőségűek.

Az Olympus a CAMEDIA C-4000 ZOOM típusú vadonatúj digitális fényképezőgéphez számtalan kiegészítőt, így többek közt különböző akkumulátorokat, lencséket, külső vakukat is forgalmaz. A fényképezőgép használata az úgynevezett Automatic Program és Scene Program üzemmódokban használva roppant egyszerű, lényegében gyerekjáték, azonban a gépet természetesen manuális üzemmódban is lehet használni. Utóbbi üzemmód segítségével a fotózás szerelmesei lényegében mindent kényük-kedvük szerint állíthatnak be.

Az Olympus CAMEDIA C-4000 ZOOM gyári beállításai között találhatók olyanok, melyek kifejezetten tájképek, esti, vagy egyéb gyenge fényviszonyú jelenetek, illetve dinamikus sportesemények fényképezésekor ideálisak, ezenkívül pedig figyelemre méltó a készülék úgynevezett Noise Reduction szolgáltatása, mely a hosszú expozíciós idejű felvételek zajmentességét szavatolja. A cikk végére maradt az ár: az USB interfészes, 16 MB kapacitású SmartMedia kártyával szállított Olypmus CAMEDIA C-4000 ZOOM ára mindössze 499 dollár, azaz mintegy 122 ezer Ft. Az Olympus újdonsága az ígéretek szerint augusztustól világszerte kapható lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!