SG.hu

A SuSE Linux Enterprise Server tanúsítványt kapott az Oracle9i és az Oracle E-business Suite termékekre

Az Oracle Corp. és a SuSE Linux AG bejelentették az Oracle jelenlegi adatbázisszerverének és alkalmazásszerver-technológiájának tanúsított szoftverré válását SuSE Linux Enterprise Server 7 platformon.

Az új Oracle9i Database Release 2 és Oracle E-Business Suite 11i termékekre vonatkozó tanúsítványokkal a SuSE Linux Enterprise Server 7 komolyan erősíti pozícióját a vállalati operációs rendszereken területén. Mivel a SuSE Linux Enterprise Serveren már az Oracle9i Real Application Cluster és az Oracle9i Application Server is elérhető, így teljessé válik a SuSE operációs rendszeren elérhető Oracle alapú e-kereskedelmi termékek skálája.

"Az Oracle9i adatbázis egy nagyteljesítményű szoftver-infrastruktúrát nyújt, mely világszerte számos vállalati e-kereskedelmi elvárásainak megfelel" jelentette ki Boris Nalbach, a SuSE Linux AG műszaki igazgatója (CTO). "A SuSE az első Linux rendszer, melyet az Oracle már 2000 augusztus óta hivatalosan támogat. Tekintettel a jövőbeli termékekre, örülünk eme együttműködés folytatásának, mely közös ügyfeleink érdekében történik."

Számos vállalat számára a SuSE Linux Enterprise Server nem csak az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb operációs rendszer, hanem egyben az egyik legköltséghatékonyabb megoldás is, ami ma világszerte a piacon kapható.

"A Linux költséghatékony és megbízható. A nagyteljesítményű Oracle9i adatbázissal valamint az Application Server technológiájával párosítva kiváló megoldáshoz juthatnak ügyfeleink", magyarázza Mark Austin, az Oracle Platform Alliances igazgatója. "A SuSE Linuxszal történő együttműködésünk további bizonyíték arra, hogy az Oracle teljes mértékben támogatni szeretné a Linuxon alapuló üzleti megoldásokat."

A SuSE Linux Enterprise Serveren futó Oracle termékekről további információk a [email protected] email címen kaphatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!