JohnnyCage

A HP megnevezett 150 HP-Compaq vezetőt

A Hewlett-Packard szerdán újabb részleteket közölt a majdani, Compaq-kal egyesített óriáscég vezetőségének szerkezetéről, és a társaság bejelentette a magasabb beosztású vezetők névsorát is.

A Palo Alto-i (Kalifornia) központú társaság mintegy 150 olyan vezetőt nevezett meg, akik a Compaq-kal egyesített vállalatot a fúzió után irányítani fogják. Az újonnan létrejövő óriás vezérigazgatója Carly Fiorina lesz, az elnöki széket pedig Michael Capellas, a Compaq vezérigazgatója foglalja el.

A szerverekkel és munkaállomásokkal foglalkozó Enterprise Systems Group részleget Peter Blackmore, jelenlegi Compaq vezető fogja irányítani. Mary McDowell, a Compaq Intel-alapú szerver csoportjának vezetője az egyesített társaságban is megőrzi pozícióját. A Network Storage Solutions részleg irányítója Howard Elias, a Compaq egyik vezetője lesz, a szoftver divíziót pedig a HP alkalmazásában lévő Nora Denzel fogja vezetni. A Unix szerverekkel foglalkozó részleget az a Scott Stallard fogja irányítani, aki jelenleg a HP-ben tölti be ezt a pozíciót. A Personal Systems Group részleget Duane Zitsner (HP), a notebook részleget Alex Gruzen (Compaq) fogja irányítani. A Personal Systems Group Észak-Amerikai értékesítési csoportját Mike Larson (Compaq), az üzleti PC-k részlegét pedig Jeri Callaway (Compaq) fogja vezetni. Az otthoni PC-k részlegének vezető pozícióját John Romano (HP) fogja betölteni.

A majdani vezetők listája többek között arra is utal, mely termékvonalakat tervezi megtartani a HP a két cégből. A társaság azt már korábban bejelentette, hogy számos Compaq márkát és terméket tovább kíván vinni a fúzió után is, amelyek irányítása a jelenlegi Compaq vezetők feladata lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • b #1
    mostmár csak a bmw williams-ek támogatása a kérdés.