Csabi

Új multimédiás notebook

A notebookok teljesítménynövekedésének köszönhetően egyre komolyabb alkalmazások futtatására nyílik lehetőség. Így például a komolyabb hardvereszközöket igénylő multimédiás szoftverek is használhatóvá válnak. A Systemax legújabb hordozható számítógépe elsősorban azzal válhat népszerűvé a vásárlók körében, hogy a különböző multimédiás alkalmazásokat számos kiegészítő komponenssel is támogatja.

Az új Systemax Pursuit SV notebook LCD kijelzője mellett jó minőségű hangszórók kaptak helyet, de a számítógép a különböző audio csatlakozóknak köszönhetően külső audiorendszerrel is összeköthető. A cég szerint az új készülék kiválóan alkalmas többek között MP3 formátumú audiok lejátszására is. A notebookon egy hagyományos video kimeneten kívül megtalálható egy S-video csatlakozó is, amelyen keresztül hatékonyan csatlakoztatható videofelvevőkhöz vagy televíziókhoz. A számítógép egy IEEE 1394 porttal is rendelkezik, amelyhez például digitális videokamerák vagy külső merevlemezes meghajtók illeszthetők.

A Systemax lehetőséget biztosít arra, hogy a vásárlók a notebookjukat igényeiknek megfelelő komponensekkel lássák el, de természetesen a cég egy alapkonfigurációt is összeállított, amely 900 dollárért (250 000 forintért) vásárolható meg. Ebben megtalálható egy 800 MHz-es frekvenciával működő Celeron processzor, 128 MB memória, egy 10 GB kapacitású merevlemez, egy 24-szeres sebességű CD-ROM meghajtó, egy 56 Kbit/másodperc sebességű modem és egy hálózati vezérlő. Az új notebookra a Systemax a Windows XP Home operációs rendszert telepíti. A Systemax Pursuit SV számítógépekhez 14,1 colos kijelző tartozik. A vásárló természetesen további kiegészítő komponenseket is rendelhet, így például DVD/CD-RW meghajtóval is bővítheti a notebookját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!