Lionel

Nem lesz olcsóbb a PS2

A SCEA elnöke, Kazuo Hirai a Reuters Televízióban úgy nyilatkozott, hogy a Sony ugyan több PS2-t fog gyártani, de továbbra sem kívánják csökkentik annak árát.

"Egyelőre elégedettek vagyunk a termék árfekvésével." – mondta Kazuo Hirai.

Többekben felvetődhet a kérdés, hogy a SONY nem érzi-e szükségesnek az ár visszaszorítását, hogy versenyképes ellenfele legyen a Microsoft hamarosan a piacra kerülő konzoljával szemben? Az elnök azonnal választ adott erre a kérdésre, mivel kihangsúlyozta, hogy a SONY nem tervez árcsökkentést egészen az év végéig, annak ellenére sem, hogy nemsokára kapható a rivális termék.


A SONY a megemelt gyártási kapacitás mellett 2 millió PS2 egységet fog készíteni havonta, a jelenlegi 1.8 milliós darabszám helyett. Összehasonlítva a többi gyártóval, ez a mennyiség igen jelentős, hiszen a SONY több PS2-t készít, mint a Microsoft vagy a Nintendo.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GAMECUBE #10
    akit erdekel szoljon.oks??
  • GAMECUBE #9
    a ps2 ahol en tudom ott 85 ezer, gran3mal 95
  • Ali #5
    Emil ment.
  • GAMECUBE #4
    de beszamitanak.(10ert) mindegy, en is imadom az n64et. Csak nekem sajna nincsen, de szeretnek szerezni egy vadiujat.:) Ha tudsz ali segiccs. Tényleg ali te merre laksz? milyen gameid vannak?(emailemre irj oks?:)ugye mijen jo kis gep az az N.
  • Ali #3
    Jó neked. Az én N64-emet be sem fogják számítani az árába. Nem baj megtartom. Nagyon megszerettem 4 év alatt.
  • CSOCSO #2
    hiszen a SONY több PS2-t készít, mint a Microsoft vagy a Nintendo.


    Ezen én sem csodálkozom!!szép lenne ha a Nintendo Ps2-t gyártana...
  • GAMECUBE #1
    Hala az egnek, meg a vegen nem tudtam volna atcserelni a ps2omet egy az egybe GCre amkior megjelenik:)) Igy viszon tutira lesz GC-m a debutkor:)) Habar ha epp akkor nyomom az ffxet amikor kijon a GC euba akkor inkabb halasztok egy kicsit:)