Csabi

FinePix 2800 Zoom digitális fényképezőgép

A Fujitsu a digitális fényképezőgépek piacának egyik legkiemelkedőbb szereplője. A cég az utóbbi időben nagyon sokat foglalkozott olyan kamerák kifejlesztésével, amelyek a könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően kezdő fotósok számára is ideálisak, ugyanakkor jó minőségű fényképek készítését teszik lehetővé. Ezen fényképezőgépek közé tartoznak a legújabb A szériás modellek, valamint a valamivel nagyobb teljesítményt biztosító, októberben piacra kerülő FinePix 2800 Zoom is. Ezt a típust a cég már a középkategóriás modellek közé sorolja.

A FinePix 2800 Zoom kifejlesztése során a fejlesztők igyekeztek odafigyelni a modern és designos kialakításra. A kamera 9,3 x 7,6 x 7 centiméter nagyságú és körülbelül 268 gramm súlyú. A fejlesztők arra is törekedtek, hogy az ára és a teljesítmény minél jobban összhangban legyen, ezért olyan technológiákat illetve eszközöket használtak fel, amelyek a legköltséghatékonyabb megoldásoknak számítanak. A FinePix 2800 Zoom egy két megapixeles CCD-t tartalmaz, amely a cég szerint megfelelő minőséget biztosít ebben a kategóriában. Az új kamera támogatja az Advanced Color technológiát, amely a képminőséget jelentősen javítja. A 6-szoros zoom lencsék körülbelül olyan teljesítményt biztosítanak, mint amilyen FinePix 6900 Zoom esetében tapasztalható.

A FinePix 2800 Zoom könnyű használatát a számos automatikus funkció jelentősen megkönnyíti. Különösebb manuális beállítási lehetőségek nincsenek. A kamera számos üzemmódban használható, így a fényképek készítése mellett lehetőség van kisebb videok rögzítésére is. Sőt akár PC kameraként is alkalmazható. A képek tárolására alapesetben egy 16 MB kapacitású SmartMedia memória áll rendelkezésre. A fényképezőgép a szokásos módon, USB interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. A vásárló természetesen számos szoftvert kap, amelyek között megtalálható a Fujifilm DP Editor és az Adobe PhotoDeluxe 4.0 is.

Az októberben piacra kerülő FinePix 2800 Zoom digitális fényképezőgép ára 450 dollár (130 000 forint) lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!