Mikeyy

E-mail küldéssel 1 millió dollár?

Egy új, elektronikus képeslapküldő szolgáltatást működtető oldal, a GreetNwin.com hatalmas nyereményeket kínál a felhasználóknak.

Küldje egy képeslapot a szeretteidnek, és ezzel nem csak nekik okozol örömet, hanem te is nyerhetsz akár 1 millió dollárt is. A GreetNwin.com naponta 1000 dollárt, hetente 10 ezer dollárt, havonta 100 ezer dollárt, és évente 1 millió dollárt sorsol ki regisztrált felhasználói között. Ha egyszerűen csak egy képeslapot akarsz küldeni, akkor nem kell regisztrálnod, viszont ha az azonnali készpénznyereményekkel járó sorsolásokon is részt akarsz venni, akkor már szükséges a feliratkozás. Sajnos a szabályzatban van egy olyan kitétel is, hogy a sorsoláson csak 14 éven felüli Kanadai vagy Egyesült Államokbeli lakosok vehetnek részt (itt nem az életkorral van gondom :) ).

Greg Carson - a társaság ügyvezető igazgatója - nyilatkozata szerint hamarosan különböző termékeket is lehet nyerni, és júniustól kezdve óránként is lesznek sorsolások. Minden egyes elküldött vagy kapott képeslap pontokat ér, amit majd különböző nyereménytárgyakra lehet beváltani. Képeslapokból van választék bőven, több százat találhatunk a hat kategóriában: ünnepek, születésnap, mindennapok, meghívás, szerelem és végül hirdetmények. "Mi tulajdonképpen az elektronikus képeslapok, az ingyenes e-mail és a készpénznyeremények egy kombinációját használjuk, és ezt a három dolgot eddig senki nem kombinálta" - nyilatkozta Carson.

Az új honlap olyan sikeres online képeslapküldő illetve lottójátékokat szolgáltató honlapokkal kell versenybe szálljon, mint például az IWon.com - a harmadik legnagyobb szórakoztatással foglalkozó oldal az interneten - vagy a GroupLotto.com, amelyik ötödik a listán. A két legnépszerűbb képeslapküldő oldal a BlueMountain.com és az American Greetings, ezek a 33. és a 41. helyet foglalják el a szolgáltatások kategóriában a ComScore Networks and Diameter listáján.

Azonban nem mindegyik nyereményjátékokat üzemeltető honlap ilyen sikeres. A Grab.com tavaly nagy port kavart 1 milliárd dolláros főnyereménnyel indított lottójátékával, azonban amikor decemberben végül senki nem nyerte meg azt, az oldal látogatottsága drasztikusan lecsökkent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laalee #2
    most ez minket mi a rakert erdekel? nemhinnem hogy tolongana az usa/kanadai netezö az SGn.