SG.hu

Felsőoktatásban aktív hallgatók számára rendeznek programozói hackathont

Az ArubaCloud felhőszolgáltató programozói hackathont rendez idén október végén, hogy ezáltal járuljon hozzá a magyarországi IT-tehetségek felfedezéséhez és fejlesztéséhez.

A 24 órás programozói versenyre felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató nappali hallgatók 3-5 fős csapatai jelentkezhetnek. A hackathonon az ArubaCloud szakemberei által kidolgozott feladatot kell majd az ArubaCloud felhős környezetében megoldani. A programozói hackathon 2023. október 28-án szombaton reggel 9-kor veszi kezdetét.

A versenyen lehetőséget ad a hallgatók számára, hogy személyes, közvetlen kapcsolatba kerüljenek az IT szektorban dolgozó szakemberekkel, befektetőkkel, a legfontosabb iparági cégek képviselőivel. Összemérhetik tudásukat és kreativitásukat más tehetséges hallgatókkal egy nemzetközi zsűri előtt, képviselhetik az egyetemüket a megmérettetésben, emellett hozzájárul jövőbeli karrierjükhöz, szakmai önéletrajzukhoz. A győztes csapat számára az ArubaCloud kiutazást és teljeskörű ellátást biztosít a Superbike világbajnokságra, ahol egyúttal megismerkedhetnek az ArubaCloud versenyzői csapatával is.

Az ArubaCloud 15 millió Ft értékű támogatást ajánl fel a győztes csapat számára startup programján keresztül, hogy ezzel is hozzájáruljon a fiatal tehetségek karrierterveinek megvalósításához. A versenyre 3-5 fős csapatok jelentkezhetnek, egy felsőoktatási intézményből akár több csapat is. Bármilyen programnyelvben lehet dolgozni, és saját eszköz (laptop) használata engedélyezett és ajánlott.

Jelentkezni itt lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!