Berta Sándor

Alexával kiegészített szappan­adagoló

Az Amazon némileg elkésett a legújabb termékének a kifejlesztésével és a piacra dobásával.

A felhasználók már aligha lepődnek meg azon, hogy a kereskedelmi óriáscég fontosnak látta megalkotni és piacra dobni egy az Alexa nevű beszédasszisztenst támogató és időzítővel ellátott szappanadagolót. Az egyetlen problémát csupán az jelenti, hogy az új eszköz a koronavírus-járvány kitörése után másfél esztendővel jelent meg.

A berendezésfigyelmezteti a felhasználókat arra, hogy a kezeiket minden alkalommal legalább 20 másodpercen át kell mosniuk, éppúgy, ahogy azt az emberek a koronavírus-járvány időszakában megtanulták. Az integrált időzítő összesen 10 LED-lámpát tartalmaz, így senkinek sem kell fejben számolnia a 20 másodpercet.

A szappanadagoló összeköthető az Amazon bármelyik Echo készülékével, így az Alexa akár kézmosás közben is mesélhet vicceket vagy lejátszhat különböző zeneszámokat. A beépített adó támogatja a 802.11n WLAN-szabványt és a készüléket ellátták MicroUSB-csatlakozóval is. Az új kiegészítő akkumulátora egy feltöltéssel körülbelül 3 hónapig működik.

Érdekesség, hogy minél közelebb vannak az érintett személyek kezei az adagolóhoz, az annál kevesebb szappant továbbít azokra. A termék bevezető ára 24,99 angol font.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • setuh #1
    De jo!! Hianypotlo!!!
    En mar azt varom, hogy legyen valami robot ami fogja a kezem es vigyaz ram az utcan es elvisz a munkahelyemig. Ha a tarsadalom ugyse tud felnoni az a legjobb megoldas ha gyerekkent kezeljuk!