Spencer

Mozi az Interneten

Egyre több Internetes vállalkozás tűzi ki célul, hogy filmeket, egyéb képi tartalmakat kínáljanak letöltésre felhasználóiknak. A Kanakaris Wireless is bejelentette, hogy elindítja CinemaWear DVOD (Downloadable Video On Demand) szolgáltatását.

A szolgáltatáson keresztül lehetőség nyílik jó minőségű filmek Internetes publikációjára. A CinemaPop.com kikötőre ellátogatva a lehető leggyorsabban és a legjobb biztonsági feltételek mellett tölthetjük le az étlapról kiválasztott filmet.

A már egy ideje folyamatban lévő CinemaWear kutatási programnak köszönhetően a cégnek sikerült 5-6 százalékkal csökkenteni a videofájlok méretét, miközben a filmek továbbra is megfelelnek a minőségi elvárásoknak. A kisebb fájlméretnek köszönhetően a felhasználók sokkal rövidebb idő alatt juthatnak a filmhez. A Kanakaris Wireless egyúttal bejelentette azt is, hogy befejezték a Windows Media Rights Manager 7 (WMRM7) telepítéséhez szükséges előmunkálatokat. Ha a programot a cég már létező Windows Media Szerverébe integrálják, akkor végre betartathatóak lesznek a szerzői jogok is.

A WMRM7 képes digitális engedélyekkel ellátni a fájlokat, így megszabható, hogy egy filmet hányszor, milyen napokon, milyen időintervallumon belül lehet lejátszani, de természetesen az is meghatározható, hogy egy filmet hányszor lehet CD-re másolni. Ha valaki egy olyan fájlt kap, melynek lejátszására nincs engedélye, akkor a felhasználót annak a cégnek a kikötőjére irányítja a biztonsági rendszer, ahonnan újabb engedély szerezhető be.

A CinemaWear kutatási programnak köszönhető új technikai megoldásokat 30 napon belül telepítik a CinemaPop.com rendszerébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lAngelus #4
    Én az épületi mozi híve vagyok, jóllehet csak egy filmet mentem el felnőttként megnézni a moziban. De azt kétszer is.
  • M@uL #3
    Nem jósolok értelmes jövőt így... Minden ilyen hekkelhető lesz.