Spencer

FinePix 2300 digitális fényképezőgép

A FujiFilm ma bemutatta a népszerű FinePix digitális fényképezőgép-termékcsaládjának legújabb, FinePix 2300 nevű modelljét.

Az új digitális fényképezőgép nagyon könnyen kezelhető. A cég minden olyan felhasználóbarát megoldást és funkciót megtartott, amelyek a már forgalomba lévő MX-1200-as és FinePix 1300-as típusoknál is megvoltak. Tulajdonképpen ez a két modell számít az új FinePix 2300 elődjének.

A FinePix 2300 egy 2.1 megapixeles CCD-vel rendelkezik, amelynek köszönhetően valósághű képek rögzíthetők. Az új fényképezőgéppel elérhető legnagyobb felbontás 1600 x 1200. Alkalmazza az Advanced Color Processing technológiát is. Megtalálható rajta egy 1.6 colos méretű, színes, LCD kijelző, mellyel a fényképezés előtt és után is megtekinthetők a képek.


A leglényegesebb és leggyakrabban használt beállításokat a fényképezőgép hátulján lévő néhány gombbal lehet elvégezni. Az egyik legszembetűnőbb alkatrésze az úgynevezett funkcióvezérlő gomb. Ez teszi lehetővé, hogy a felhasználó nagyon gyorsan tudjon váltani a fényképezőgép legfontosabb felvételi és visszajátszási módjai között. A képrögzítéshez csupán a "camera" szimbólumra kell beállítani a gombot, majd a kereső segítségével elkészíteni a fényképet. Ha a felhasználó a funkcióvezérlő gombot a "play" feliratra állítja, akkor megtekintheti a már felvett képeit. Ebben az üzemmódban 4-szeres zoom is használható.

A FinePix 2300 a fényképek tárolására cserélhető SmartMedia kártyát használ. Erről a megfelelő menü kiválasztásával (az úgynevezett törlés módban) el is lehet távolítani a kiválasztott képeket. A SmartMedia memóriakártyáról a felvételeket USB interfészen keresztül lehet átmásolni a számítógépre.

A FinePix 2300 kompatibilis a Windows és a Macintosh operációs rendszerekkel is. A felhasználó a fényképezőgép mellé megkapja az Adobe PhotoDeluxe Home Edition 4.0 szoftvert. A FinePix 2300 februártól lesz megvásárolható körülbelül 280 dollárért (84000 forintért).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!