MTI

Ezer táblagép az egészségügyi szakdolgozók gyermekeinek

Ezer táblagéppel és mobilinternet-hozzáféréssel segíti az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) az egészségügyi szakdolgozók gyermekeinek otthoni tanulását.

Holchacker Péter, AIPM igazgatója elmondta, a fejlesztésorientált gyógyszeripari vállalatokat tömörítő szervezetként az AIPM elismeri és köszöni az egészségügyi szakdolgozók megfeszített munkáját, akik a lakosság biztonsága érdekében, sok kockázatot vállalva látják el feladataikat. Ezért az AIPM ezer prémium táblagéppel, valamint 80 perc lebeszélhetőséget és 10 GB adatforgalmat tartalmazó SIM kártyákkal járul hozzá ezer egészségügyi szakdolgozó gyermekének korszerű és kényelmes online tanulásához.

Az egyesület közleménye szerint az innovatív gyógyszergyártók "teljes mellszélességgel" támogatják a járványügyi helyzet hatékony, sikeres és egységes kezelése érdekében bevezetett kormányzati intézkedéseket, és a szakterület felügyeletéért felelős hatóságok járványügyi tevékenységét. Kutatásvezérelt gyógyszergyártókként pedig minden rendelkezésre álló eszközzel, együtt dolgoznak a koronavírus (COVID-19) elleni küzdelemben.

Kókai-Nagy Ákos, az AIPM elnöke a járvány kapcsán tett konkrét lépésekről elmondta: az iparág szereplői azért dolgoznak, hogy a kihívások ellenére gördülékeny és folyamatos legyen minden magyar beteg gyógyszerellátása. Hozzátette, aktívan részt vesznek a koronavírus ellen használható új vakcinák, diagnosztikumok és kezelések összehangolt kutatásában és fejlesztésében. Annak érdekében, hogy a Magyar Telekommal és a Samsung Magyarországgal együttműködésben megvalósuló közvetlen támogatás valóban a leginkább arra rászorulókat segítse az otthoni oktatásban, az 1000 darab táblagép összehangolt és hatékony elosztásáról a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) gondoskodik - írták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gothmog #2
    Nincsen egyenlőség, felejtsd el. A kommunizmusban azt hirdették hogy van, aztán mégis minden a protekciótól meg a korrupciótól függött. Mondjuk a többségnek legalább egyformán szar volt, és elhitték róla hogy jó. Most annyival vagyunk beljebb(?) hogy nem hazudnak általános egyenlőséget, meg azonos jogokat/esélyeket. Ha szegénynek születtél, akkor í.j.
    Utoljára szerkesztette: gothmog, 2020.05.04. 12:59:37
  • monk00 #1
    100% hogy olyan családokba fog jutni, ahol nem is lenne rá szükség. Hála pénzből meggazdagodott, meg egyébként sem szegény családokhoz. Magyarországon ez így szokott lenni. ,Mikor iskolákban is osztogatnak táblagépeket, meg hasonló dolgokat, akkor sem azt nézik hogy igazából ki a rászoruló, hanem hogy melyik a szimpatikus család. Márpedig ahogy az lenni szokott, mindig a gazdag családok gyerekei a szimpatikusak. Nagy humbug ez az egész adományozás, magyarországon...
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2020.04.24. 03:05:25