Gyurkity Péter

Két új Moto G futott be

Ezek egyike az ígért tollal, míg a másik egy nagy akkumulátorral mutatkozott be.

Január legvégén számoltunk be arról, hogy a Lenovo telefonos részlege tollal dobna piacra egy új készüléket, amely nem közvetlenül a Galaxy Note-sorozat ellen szállna versenybe. Ezt a típust most be is mutatták, mégpedig egy másik változattal együtt, amely az üzemidőt tolná ki alaposan.

A cég hivatalos bejelentése szerint a Moto G Stylus egy 6,4 hüvelykes LCD-kijelzőt kapott, amelyen egy apró lyuk ad helyet a szelfikamerának. A hátoldalon már 3 kamera dolgozik, ez a két típuson némileg eltérő összeállításban áll rendelkezésünkre, míg a teljesítményt a Snapdragon 665 chip biztosítja, 4 GB RAM és egy 128 GB-os tároló kíséretében. Az akkumulátor egy 4000 mAh-s példány, ez a 10 wattos gyorstöltést is támogatja, míg a szoftveres oldalon már az Android 10 fut. A telefont elsősorban az LG Stylo 5 ellen szánják, tehát a középkategóriában hódítanának teret, ami pedig a kamerákat illeti, a hátoldalon egy 48, egy 16, valamint egy 2 megapixeles példány helyezkedik el, a Quad Pixel és a Macro Vision funkciók támogatásával.


A Moto G Power ugyanazon kijelzőt és chipet kínálja számunkra, itt a memória mérete sem változik, míg a belső tároló mérete felére csökken, ez tehát mindössze 64 GB-os kapacitást tesz elérhetővé. A szoftver ugyanaz, a hátoldali kameramodul viszont sorrendben 16, 8 és 2 megapixeles érzékelőket kínál, a lézeres helyett azonban fázisérzékelő autófókusszal. Az akkumulátor itt már egy 5000 mAh-s példány, amelynek eredményeként maga a telefon is némileg vastagabb, miközben a gyorstöltés marad változatlan. A külsőt illetően sincs nagy eltérés, a Power viszont egyértelműen hosszabb üzemidőt kínál majd, ami sokak számára fontos szempont.

A páros tagjai tavasszal jelennek majd meg, először az észak-amerikai piacon, az ár 300 és 250 dollár lesz, ami némileg kedvezőnek mondható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!