Gyurkity Péter

Képeken a második Galaxy Fold

Ennek kialakítása pedig inkább a Motorola hajlítható megoldására hasonlít.

A Samsung idén dobta piacra (elsőként) saját hajlítható okostelefonját, amely hosszabb szünet után jelent meg a boltokban, akkor is további részletes tanácsokkal, hogy a felhasználók elkerüljék a problémákat. A gyártó nemrég jelezte, hogy már készül második típusával, erről pedig most egy kínai portálon bukkantak fel korai képek.

A közösségi oldalon közzétett bejegyzésben több felvételt is találunk, amelyek révén közelebbről szemügyre vehetjük a telefont, amely nagy valószínűséggel a Galaxy Fold 2 néven jelenik majd meg a piacon. Amennyiben hihetünk a forrásnak, a típus kifejezetten a Motorola Razr 2019 vonásait hordozza magán, ami nem túl meglepő, hiszen azt már korábban tudtuk, hogy a dél-koreai óriás az eredetitől eltérő dizájnnal igyekszik majd jobb alternatívát kínálni a vásárlóknak. A kijelző felső sávjában, középen elhelyezve, itt is egy apró lyuk jelenik meg, ezt ők házon belül az Infinity-O névre keresztelték, ez pedig már több másik típuson is bizonyított. A képek alapján a 21:9-es képarányra voksoltak, itt pedig a One UI több jól ismert eleme is megjelenik.

A külsős források állítása szerint ezúttal egy valamivel olcsóbb készüléket kapunk majd, ami azt jelenti, hogy a Samsung sem a 2000 dolláros szinten tartja lehetségesnek a szélesebb tömegek meghódítását. Ez azonban azt is jelzi, hogy a hardveres specifikáció terén is kompromisszumokra kényszerülünk majd, tehát itt is mintha a Razr 2019 példáját követnék – ez utóbbi például a picit szerényebb Snapdragon 7xx sorozat egyik tagját alkalmazza, lemondva az abszolút csúcsteljesítményről. Ez persze önmagában még nem baj, itt nincs mindenkinek szüksége a kiemelkedő teljesítményre, a hangsúly ehelyett a tartósságon és a hatékonyságon van (illetve lenne).

A második hajlítható telefont várhatóan a februári MWC alatt, vagy annak környékén mutatják majd be, a kereskedelmi forgalomban ezt követően bukkan majd fel a típus.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!