Gyurkity Péter

Itt a Motorola One Hyper

Mainstream megoldásként jön az újabb változat, még a zászlóshajó előtt.

A Lenovo részlege nemrég jelezte, hogy hamarosan újabb csúcskategóriás telefonnal térnek vissza a pályára, erre azonban valószínűleg még várnunk kell. Addig is egy újabb példánnyal egészítik ki a One-sorozatot, amely hipergyors töltéssel, előugró szelfikamerával, valamint középkategóriás teljesítménnyel áll majd rendelkezésünkre.

A hivatalos blogban közzétett bejegyzés szerint a Motorola One Hyper egy 6,5 hüvelykes Full HD+ kijelzőt kapott, amely úgynevezett „edge to edge” panel, vagyis itt az előlapi káva már alig észrevehető. Ennek megfelelően a 32 megapixeles szelfikamera már egy előugró panelen kapott helyet, ennek tehát nem kellett felületet biztosítani az előlapon, ez pedig kevesebb, mint 1 másodperc alatt előugrik, a telefon elejtése esetén pedig gyorsan visszahúzódik, hogy megelőzze a komolyabb károsodást. A hátoldalon egy 64 és egy 8 megapixeles kamera párosa jelenik meg, mindkét modul kiegészül a Night Vision funkcióval, ez azonban nyilván nem lesz olyan kiemelkedő minőségű, mint az abszolút prémium megoldásoknál.


A teljesítményt a Snapdragon 675 chip biztosítja, ezúttal 4 GB memória, valamint egy 128 GB-os belső tároló kíséretében. Az üzemidőről egy kereken 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, ez azonban a 45 wattos Hyper Charging gyorstöltési technológiára támaszkodik, amelynek révén alig 30 perc alatt jutunk el 75 százalékos feltöltöttségi szintre, ez a gyártó szerint jelen pillanatban az abszolút csúcsot jelenti az ágazatban. A szoftveres oldalon már a megjelenés pillanatában az Android 10 bukkan fel, szokás szerint minimális kiegészítéssel és módosítással, míg a listán emellett a microSD és a hagyományos jack-dugó érdemel említést. A burkolat közelebbről meg nem határozott módon vízálló, a szintén hagyományos ujjlenyomat-olvasó pedig a hátoldalon helyezkedik el.

A megjelenés a tengerentúlon már megvalósult, odaát 400 dollárnál húzták meg az árat, ami kifejezetten kedvező.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!