Gyurkity Péter

Középkategóriás Galaxy szivárgott ki

A Galaxy A51 előlapi lyukkal fut erősítené a sorozat pozícióit.

A Samsung továbbra is magabiztosan vezeti az okostelefonok, illetve az ezen készülékeket gyártó vállalatok rangsorát, a legutóbbi negyedéves adatok alapján pedig a Galaxy Note 10 mellett a Galaxy A-sorozat tagjai teljesítettek különösen jól. Most újabb példány van érkezőben, ismét a középkategóriában.

A külsős, számos alkalommal megbízhatónak bizonyult forrás friss bejegyzése szerint a Galaxy A51 egyes hardveres és szoftveres részleteit vehetjük most közelebbről szemügyre, ez alapján pedig egy kifejezetten mainstream megoldásra számíthatunk. A telefon – legalábbis a most kiszivárgott renderképek alapján – a nemrég még nagyon is divatos felső bevágás helyett már apró lyukat hordoz majd magán, a szintén jövőre megjelenő testvérei pedig ugyanezen kivitel, illetve előugró kamerát alkalmazó dizájn mentén nyerik majd el végleges formájukat. Ezúttal egy 6,5 hüvelykes Super AMOLED-kijelzőt látunk a listán, amely nagy valószínűséggel a Full HD felbontást támogatja, míg a telefon fizikai paraméterei az alábbiak: 158,4 x 73,7 x 7,9 mm.

A meglehetősen vékony kivitelt egyedül a kamera kitüremkedése töri majd meg, 8,5 mm-re növelve a telefon vastagságát. Jól látszik, hogy a gyártó igyekszik prémium kivitelt nyújtani a vásárlók egy szélesebb rétegének, bár a pontos kereskedelmi árat még nem ismerjük. Ami a hátoldalt illeti, itt állítólag egy 32 megapixeles főkamera jelenne meg, amelyhez egy 12 megapixeles nagylátószögű-, egy szintén 12 megapixeles telefotó- (2x-es optikai zoommal), valamint egy 5 megapixeles mélységérzékelő-kamera csatlakozna. Az ujjlenyomat-olvasó eközben már a kijelzőbe épülne be, megmaradna a hagyományos jack-dugó, a feltöltést pedig már USB Type-C révén oldanák meg.

A teljesítményt egy Exynos 9611 chip biztosítaná, legalább 4 GB memória, egy 64 GB-os tároló, valamint az elődhöz képest változatlan, kereken 4000 mAh-s akkumulátor kíséretében. Az ár remélhetőleg 400 dollár körül lesz, ami már sokaknak lenne vonzó ajánlat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!