Gyurkity Péter

Négy új telefont mutatott be a Motorola

Befutottak a kiszivárogtatások főszereplői, három eltérő sorozat részeként.

Az elmúlt hetekben számos alkalommal olvashattunk a Lenovo tulajdonában lévő telefonos részleg várható újdonságairól, amelyek több eltérő vonalon kínálnak majd további lehetőséget a vásárlóknak. Most hivatalosan is bemutatták ezen készülékeket, amelyek az elkövetkező hetekben válnak majd elérhetővé, az idei év második felének megfelelő összeállítással.


Ahogy arról korábban mi is írtunk, a legfiatalabb család keretei között a One Macro fut most be, ez pedig a hivatalos bejelentésben is jól látható. A telefon egy 6,2 hüvelykes HD+ kijelzőt kapott, ehhez 4 GB RAM, 64 GB-os tároló, egy 4000 mAh-s akkumulátor, valamint egy úgynevezett macro-kamera csatlakozik, ez utóbbi révén pedig egy adott objektumról akár 2 cm-es távolságból is megfelelő felvételeket készíthetünk. Az új típus Európában már most elérhető, a hivatalos ár 199 eurótól indul, ez nyilván a pontos hardvertől is függ.


A G-sorozatot egészíti most ki a Moto G8 Plus és a Moto G8 Play, előbbi egy 48 megapixeles főkamerával, a Quad Pixel technológiával, valamint egy 25 megapixeles szelfikamerával, amelyhez 6,3 hüvelykes FHD+ érintőképernyő, 19:9-es képarány, egy szintén kereken 4000 mAh-s akkumulátor, a TurboPower gyorstöltési platform, valamint kék, illetve rózsaszín burkolat csatlakozik, 269 eurós induló áron. A Moto G8 Play ehhez képest egy 6,2 hüvelykes Max Vision panelre épül, HD-felbontással, ugyanazon akkumulátorral, a közvetlen elődhöz (Moto G7 Play) képest 30 százalékkal nagyobb teljesítménnyel. A megjelenésre egyelőre a dél-amerikai régióban került sor, viszont az árat még nem ismerjük.

A Moto E6 Play egy kifejezetten szerény megoldásként érkezik, itt egy 5,5 hüvelykes HD+ Max Vision kijelző, ujjlenyomat-olvasó, 32 GB-os tároló, 13 megapixeles hátoldali kamera, 3000 mAh-s akkumulátor, valamint az európai megjelenés érdemel említést, errefelé 109 eurótól indul majd a hivatalos ár, november végétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!