Gyurkity Péter

Novemberben jön a Moto RAZR 2019

Ezt pedig a Moto G8-család, valamint a Moto E6 egészíti majd ki.

Az elmúlt néhány hét során számos alkalommal írtunk a Motorola háza táján befutó új készülékekről, illetve az elkövetkező hónapokban várható példányok részleteiről. Egyre-másra szivárognak a hírek, ami talán szándékos a Lenovo részéről, így azonban most egyszerre 3 eltérő típusról számolhatunk be.

A cég hajlítható megoldásáról egyelőre annyit tudunk, hogy ez készülőben van, a külsőt illetően pedig egy alapvetően eltérő dizájnra esett a választás, hiszen ez összecsukott állapotban jóval kisebb lesz, mint amit a Samsung és a Huawei esetében láthattunk. A Cnet most arról adott hírt, hogy már kiküldték a meghívókat a cég rendezvényére, amely eszerint november 13-án jön majd el, vagyis valóban sor kerül az év vége előtti hivatalos megjelenésre. A telefon várhatóan egy 6,2 vagy 6,5 hüvelykes kijelzővel fut be, 22:9-es képaránnyal, középkategóriás hardverrel, hiszen itt a Snapdragon 710 chip, 4 vagy 6 GB RAM, valamint egy 64 vagy 128 GB-os tároló jelenne meg a listán, 2730 mAh-s akkumulátorral, 1500 dollár körüli áron.

Eközben azonban alakul a Moto G8-család is, amelyből eddig az alapmodell, valamint a G8 Plus részletei bukkantak fel, Most a Moto G8 Play specifikációjáról jelent meg rövidebb hír, néhány fotóval, ebből arra következtethetünk, hogy egy 6,2 hüvelykes panelt, 720p felbontást, vastag kávát, 8 megapixeles szelfikamerát, valamint hátoldali tripla-kamerát kapunk majd (egy 13, 2, és 2 megapixeles érzékelővel). Mintha a Motorola One Macro olcsóbb változatáról lenne szó, itt egy 2 GHz-es nyolcmagos chip (jó eséllyel a MediaTek Helio P60), valamint egy 4000 mAh-s akkumulátor jelenik még meg valószínű komponensként. A bemutató október 24-én esedékes.

Itt mutatkozik majd be a nagyközönség előtt a Moto E6 Play is, amely egy friss beszámoló szerint 18:9-es képaránnyal, viszonylag vastag kávával, kifejezetten szerény hardverrel lát majd napvilágot, hátoldali ujjlenyomat-olvasóval, a hagyományos jack-dugóval, valamint microUSB-csatlakozóval. A szoftveres oldalon még az Android 9 Pie futna, a többi részletet azonban még nem ismerjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!