Gyurkity Péter

Alakulóban a Moto G8 Plus

Képeken látható a készülék, amely a hónap végén mutatkozik majd be.

A Motorola kapcsán még a múlt hónapban írtunk arról, hogy érkezőben van a Moto G8, amely azonban jó eséllyel csak a jövő év elején rajtol majd el a piacon, tekintettel arra, hogy a hetedik generáció képviselői idén februárban mutatkoztak be a nagyközönség előtt. Most egy újabb példány részletei jelentek meg a világhálón, így szinte minden fontos információt megismerhetünk.

A német illetőségű forrás beszámolója szerint a Moto G8 Plus (amely az XT2019 modellszámot kapta meg) egy méretes, ezúttal 6,3 hüvelykes IPS-kijelzővel érkezik meg, amely az 1080 x 2280 pixel felbontást támogatná. A teljesítményt itt a Snapdragon 665 chip biztosítaná, vagyis nem kifejezetten csúcskategóriás megoldásról van szó, miközben a nyolcmagos egységhez 4 GB memória, egy alapesetben 64 vagy 128 GB-os, ám microSD révén kibővíthető belső tároló, valamint egy kereken 4000 mAh-s akkumulátor csatlakozna – ez utóbbi jelentős eltérést jelent a G7 Plus 3000 mAh-s komponenséhez képest, vagyis az üzemidő várhatóan komoly mértékben tolódik majd ki.

A hátoldalon már itt is egy tripla-kamerát helyeznek el, sorrendben 48, 16, valamint 5 megapixeles érzékelővel – a középső példány a nagylátószögű felvételekért, a harmadik pedig a megfelelő mélységérzékelésért felel majd. Ehhez lézeres autófókusz, valamint LED flash társul, a még jobb minőség érdekében, míg az előlapon egy 25 megapixeles szelfikamerára támaszkodhatnánk. A szoftveres oldalon maradna az Android 9 Pie, vagyis a friss verzió alapesetben még nem lenne megtalálható a készüléken, meghagyják viszont a hagyományos jack-dugót, aminek nyilván számos felhasználó örül majd – a frissítés viszont jó eséllyel néhány hónappal később követi majd a debütálást.

A hivatalos bemutató Brazíliában október 24-én esedékes, a kereskedelmi árat egyelőre nem ismerjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!