Gyurkity Péter

Jön a Motorola One Macro

A képkészítési funkción javítanának, középkategóriás hardverrel.

A Motorola az elmúlt hónapokban alaposan kibővítette új sorozatát, előbb a One Action, majd pedig a One Zoom típusról rántva le a leplet. Ez most egy újabb példány követi a sorban, amely a kamerák területén hozna magával előrelépést, különösen ami az egyes objektumok kiemelését, megfelelő minőségben való megjelenítését illeti.

A külsős forrás először a Moto G8 Play néven illette a készüléket, ezt azonban nem sokkal később a One Macro névre módosították, mivel egy másik portálon a thaiföldi engedély is felbukkant, amelyben már az XT2016-1 modellszám, valamint az új név szerepelt. Az egyértelműnek tűnik, hogy az új készülék a 19:9-es képarányt, valamint a HD+ felbontást támogatná, ehhez pedig a Snapdragon 660 chiphez hasonló teljesítményt nyújtó MediaTek Helio P60, 3 vagy 4 GB memória, egy 32 vagy 64 GB-os belső tároló, valamint az Android 9 Pie szoftver csatlakozna, vagyis az új típus (a One Zoom modellhez hasonlóan) már nem az Android One program részeként bukkanna fel a piacon.

Ami a képkészítési funkciót illeti, az előlapi szelfikamera a kisebb, esőcsepp formájú bevágásban kapna helyet, míg a hátoldali példány egyelőre ismeretlen számú érzékelőből állna - ennek pontos részleteit még nem szivárogtatták ki. Kiderült viszont, hogy a zoom funkció javulna tovább, hiszen itt az egyes részletek kinagyítása és kiemelése lenne a leghangsúlyosabb szempont. Az üzemidőt egy kereken 4000 mAh-s akkumulátor biztosítaná, míg az elérés terén a 4G LTE szerepel a listán, az 5G támogatásáról egyelőre nincs szó. A telefon szürke és lila színben jelenne meg, azt azonban még nem tudjuk, hogy erre mikor kerülne sor.

A pontos hivatalos árat sem ismerjük, bár ez nyilván a memória és a tároló méretétől függ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!