Franczy

Gyanús PS2-t forgalmazó website-ok

[CNET] A kanadai és amerikai üzleti hivatalok kiadtak egy nemzetközi figyelmeztető nyilatkozatot, melyben arra figyelmeztetik a felhasználókat, hogy vigyázzanak az internetről történő Sony PlayStation 2 konzolgépek rendelésével, mert egy ilyen eszközöket forgalmazó online áruház több száz megrendelt, és előre kifizetett PS2-t nem szállított ki a megrendelőkhöz.

Több internetes vásárló is arról számolt be, hogy a PS2storeusa.com-ról, illetve a PS2storecanada.com-ról rendelték meg PlayStation 2-es játékgépüket, melyekért előre kifizettek 394, és 599 dollár (~120-180e Ft) közötti összegeket, azonban a nagyon várt küldemény nem érkezett meg az ígért időpontban. Ezt a tényt a Kanadai Better Business Bureau (BBB) elnöke, BoB Whitelaw is megerősítette.


A most kiadott figyelmeztető nyilatkozat felhívja a vásárlókedvű webes felhasználók figyelmét arra, hogy nagyon óvatosan kezeljék az ilyen, és ehhez hasonló népszerű elektronikus játékokat, és kiegészítőket neten keresztül forgalmazó cégeket. A BBB nyilatkozatában ez áll szó szerint:

"Bármely website, amely azt állítja, hogy több ezer Sony PlaStation-ös raktárkészlettel rendelkezik, valószínűleg nem mond igazat."
Az egyik ilyen gyanús web oldal múlt hét pénteken például azt állította, hogy 15000 darab PlayStation 2-vel rendelkezik, és eladásra is kínálta ezeket az eszközöket.

Ezekre a hírekre felbolydultak az internetes PlayStation 2-es fórumok, melyeken mindenki kétségbe esett, hogy vajon hozzájuthat-e még valaha az előre kifizetett, várva várt játékgépéhez. Az egyik PS2-es gépek forgalmazásával foglalkozó web site szóvivője azt állította, hogy ők tényleg nagy mennyiségű PS2-vel rendelkeznek, a szállítási problémákat pedig a világhírű UPS kézbesítő szolgálatra hárította át. Sok kétségbeesett megrendelő még abban reménykedik, hogy ha késve is, de legalább karácsonyig hozzájuthatnak a megrendelt Sony konzolgépekhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!