SG.hu

Görgethető mobil adatforgalom a Vodafone új feltöltőkártyás csomagjában

Tuti+ néven megjelent a Vodafone legújabb feltöltőkártyás ajánlata. A tarifával naponta maximum 300 forintos költséggel számolhatnak az ügyfelek belföldön magyar, az EU-ban utazási célra magyar és EU-s, normál díjas számok hívása esetén, változatlanul 19 forintos percdíj mellett. A Tuti+ Net tarifa ezúttal is két változatban, 1 és 5 Gigabájtos adatforgalommal érhető el. Újdonság azonban, hogy 30 napon belüli újrarendeléskor a megmaradt adatmennyiség hozzáadódik az újonnan rendelt mennyiséghez, háromszori újrarendelésig, maximum 3 illetve 15 GB-ig.

A Tuti+ feltöltőkártyás díjcsomag változatlanul mindössze 19 forintos perc- és SMS díjat kínál belföldről és az EU-ból bármely normál díjas magyar számra, minden időszakban, kötöttségek nélkül. A megújult díjcsomag által kínált rugalmasságnak köszönhetően azonban mostantól nem kell attól félni, hogy lemerül az egyenleg, hiszen amennyiben egy adott naptári napon belül – azaz éjféltől éjfélig – a normál díjas hívások költsége eléri a 300 forintot, a nap fennmaradó részében a Vodafone belföldön magyar, az EU-ban pedig utazási célra magyar és EU-s, normál díjas hívásokra nem számol fel további költségeket. Ez azt jelenti, hogy feltöltőkártyásként normál díjas hívások tekintetében nem érheti kellemetlen meglepetés az ügyfelet, aki nyugodtan telefonálhat, legyen szó akár véget nem érő beszélgetésekről egy régi baráttal, hosszas ügyintézésről, vagy váratlan helyzetekből adódó sürgős hívásokról.

A Tuti+ Net bevezeti az úgynevezett továbbgörgethető adatot. A Tuti+Net 1GB vagy Tuti+Net 5GB tarifák a megrendeléstől számított 30 napig érvényes 1 illetve 5 Gigabájt adatforgalmat kínálnak, de 30 nap előtti újrarendelésnél a megmaradt adatmennyiség nem vész el, hanem hozzáadódik az újonnan rendelt mennyiséghez – egészen a megrendelt adatkeret háromszorosáig, azaz 3 vagy 15 Gigabájtig lehetséges a továbbgörgetett adat felhalmozása. A Tuti+ Nettel 1 Gigabájt megújuló adat ára továbbra is 1245 forint, az 5 Gigabájté pedig 3559 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!