Gyurkity Péter

Jön a Moto Z4 Play és P40

A cég nagy kijelzőt és vékony kávát kombinál a két készüléken.

Arról már december végén beszámoltak egyes források, hogy egyszerre akár 4 különböző Moto G7 okostelefont is megismerhetünk, nem sokkal később azonban még két további változatról is megjelentek hírek, amelyeket renderképek és rövidebb videók kísértek. Ezeket vesszük most sorra, hogy megismerjük a részletes terveket.

Először a Moto Z4 Play típusról szivárogtak ki újabb információmorzsák, mégpedig az említett képekkel együtt. Eszerint az új változat már illeszkedik a tavalyi trendhez, vagyis a 18:9-es képarány alkalmazására számíthatunk, ahogy azt 2018-ban ezen cég esetében is megszokhattuk, ennek révén pedig egy nyújtott, 6,2 hüvelykes panel jelenik meg a telefonon, igencsak vékony előlapi kerettel. Ehhez a Snapdragon 670 vagy 675 chip, a szokásos dizájn, valamint egyetlen hátoldali kamera csatlakozik, vagyis ez utóbbi tekintetében nem követik a Moto Z3 Play esetében alkalmazott megoldást. Az ujjlenyomat-olvasó ezúttal a kijelző alatt kapott helyet, a Moto Mod támogatása pedig itt is elérhető lesz. A hivatalos bejelentés márciusban vagy áprilisban jön majd.

Ami a Motorola P40 típust illeti, ez természetesen a P30 utódaként jelenik majd meg, ám nagy valószínűséggel egy ettől eltérő nevet alkalmaznak majd. A most közzétett értesülés szerint a Snapdragon 675 chip, összesen 6 GB RAM, egy 64 vagy 128 GB-os tároló, egy 48 és 5 megapixeles hátoldali iker-kamera, egy 12 megapixeles szelfikamera, egy 6,2 hüvelykes érintőképernyő, az ezen ejtett apró lyuk (tehát nem teljes bevágás), valamint egy 4132 mAh-s akkumulátor szerepel majd a listán, az Android 9 Pie, az NFC, illetve az USB Type-C társaságában.

A hivatalos bemutatóra legkorábban a februári MWC alatt keríthetnek sort, konkrétumok azonban ezzel kapcsolatban még nem láttak napvilágot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!