Mortimer

Új Hitachi monitor

A Hitachi bejelentette az új, 19 colos, nagy teljesítményű és felbontású ErgoFlat monitorát. Az új CM772 típusú CRT monitor a nagy felbontás mellett nagy képfrissítési frekvencia beállítását teszi lehetővé.

A cég az új termékét elsősorban a komoly teljesítményt igénylő grafikus munkákhoz, valamint mérnöki és tudományos feladatok elvégzéséhez ajánlja, hiszen még a legkomplexebb grafikus alkalmazások követelményeinek is megfelel.
A Hitachi ErgoFlat technológia az úgynevezett Invar Shadow Mask képcsőre épül. Ennek számos előnye van a hagyományos CRT monitorokhoz képest. Többek között nagyon élethű, villogás- és torzításmentes megjelenítésre képes. Ezeken kívül a monitornál egy olyan különleges bevonatot alkalmaznak, melynek köszönhetően a színek sokkal élénkebbek, mint amit már más modelleknél megszokhattunk.

A CM772 felbontása 1600x1280, amit 85Hz mellett képes elérni. A különleges PrecisionFocus technológia révén a ponttávolság 0.22mm (vízszintesen) és 0.14mm (függőlegesen). Az új monitor fogyasztása a legkisebb a jelenlegi 19 colos monitorok között. Természetesen megfelel a legújabb és legszigorúbb szabványoknak, így például a TCO '99 előírásainak is.

A CM772 szállítása már elkezdődött, ára 499 dollár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!