SG.hu

Több mobilnet a Telenor új üzleti díjcsomagjaiban

Rugalmas tarifaváltás, egyszerűsített hűségvállalás és több mobilnet az új üzleti Telenor tarifákban.

"Iparágtól, cégmérettől, de akár a tulajdonosok életkorától, technológiára való nyitottságuktól függően sokféle igényt látunk a kisvállalkozások körében, azonban vannak közös elvárások a szolgáltatók felé. Ilyen a tarifák igényre szabhatósága, a rugalmasság, a készülékvásárlására fordítható kedvezmény, és az előfizetések átláthatósága. Az új tarifákkal arra törekedtünk, hogy ezeket figyelembe véve a legegyszerűbb ajánlatot nyújtsuk a piacon, apróbetűk és rejtett költségek nélkül.” – mondta el dr. Piller Gábor, a Telenor üzleti értékesítési- és marketingigazgatója.

„Adataink szerint a mobilinternet-használat a kisvállalkozások körében is folyamatosan növekszik, de még mindig elmarad a lakossági felhasználókétól, ahol a korlátlan adat lehetősége egy éve elérhető. Míg 2017 januárja és 2018 márciusa között a lakossági számlás előfizetők esetében ötszörösére nőtt az adathasználat, a kisvállalkozásoknál ez csak háromszoros volt; havi átlagos adatforgalmuk pedig jelenleg harmad akkora. A növekvő tendenciát figyelembe véve, és hogy a kisvállalkozásokat is a mobilinternet előnyeinek kihasználására buzdítsuk, az új Telenor MyBusiness tarifák megnövelt – vagy éppen korlátlan – adatkeretet tartalmaznak; és több újítást is hoznak.” – tette hozzá Piller.


A Telenor MyBusiness Flexiben az ügyfelek szabadon és díjmentesen válthatnak a csomagok között, akár kisebb tarifára is. Így azok a vállalkozások is biztonságban érezhetik magukat, amelyeknek időszakosan eltérő lebeszélhetőségre vagy mobilinternetre van szüksége. A korlátlanságra való igény a Telenor felmérései szerint a hívás esetében már alapvetés a kisvállalkozónál, és ez a lakossági ügyfelek után az ő körükben is kezd megnyílni a mobilinternet felé. Ennek megfelelően a korlátlan lebeszélhetőség mellett korlátlan mobilnetes csomag is szerepel az opcióik között.


A kisvállalkozások részéről egyértelműen nagy az igény a kedvezményes készülékvásárlásra. ráadásul ezek a kedvezmények összevonhatók és megoszthatók. Azaz szabadon eldönthető, hogy az ügyfél az összes előfizetés után járó kedvezményeket mire és mikor költi el. Az összeg ráadásul a szerződés két éve alatt bármikor felhasználható részben vagy egészben, így a kedvezmény nem vész el. Csak SIM-kártya vásárlása esetén nincs hűségidő és a MyBusiness Flexi tarifákra előfizetőknek mindössze egy hűségidővel kell számolniuk. Vagyis az első szerződéskötéstől számított 2 éves hűség nem hosszabbodik meg az új készülék vagy előfizetés vásárlásakor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Madve #3
    Azért elég vicces ezeket a csomagokat üzleti előfizetésként látni, miközben néhány országgal arréb az unión belül a szimpla feltöltőkártyás csomagok jobbak ezeknek a többségénél...
    Példa: https://www.giffgaff.com/sim-only-plans

    Jót tenne az országnak ha végre engednék, hogy kicsit többen versenyezzenek a piacon...

    Utoljára szerkesztette: Madve, 2018.05.26. 09:47:24
  • bPatrik0521 #2
    Már nem azért, de a mamikon kívül akik nem értenek a számítógépekhez/telefonokhoz, ki és miért akarna bebattyogni a telenor üzletbe vagy újságoshoz fizetni ha 2 gombnyomással is el lehet intézni? Egyébként meg szerintem jogos is a plusz költség. Nem úgy mint jegyvásárlásoknál, meg itt-ott "kényelmi díj"-at számítanak fel mert online veszel. Alkalmazott ideje ezzel megy az online nem intézhető dolgok helyett.
  • asgh #1
    "Az új tarifákkal arra törekedtünk, hogy ezeket figyelembe véve a legegyszerűbb ajánlatot nyújtsuk a piacon, apróbetűk és rejtett költségek nélkül."

    Azért a lakossági tarifákba csak sikerült beépíteni az e-komfort díjat, ami 1000 forint havonta, ha nem elektronikusan fizeted a számlád.