Gyurkity Péter

Januárban jön a Galaxy S10

A megjelenést a hajlítható telefon várható bemutatkozása miatt hoznák előre.

A Samsung kapcsán az utóbbi hetekben már többször írtunk arról, hogy alakul a hajlítható okostelefon, a jelek szerint pedig emiatt még a megszokott csúcskategóriás sorozat következő példányának bemutatkozását is előrehoznák. A megjelenésre így már januárban sort keríthetnek, ezt pedig a hajlítható példány debütálása követné.

Az időközben rekordot rekordra halmozó dél-koreai gyártó ottani külső források értesülése szerint valóban zöld jelzést adott házon belül a hajlítható telefon fejlesztésére és annak véglegesítésére, az illetékesek pedig úgy vélik, hogy az utóbbi években megszokott, az MWC körüli bemutatkozási dátum lenne a legmegfelelőbb ennek ismertetésére. Mivel azonban ilyenkor általában a Galaxy S-sorozat aktuális példányait szokták bemutatni, ez utóbbit inkább előrehozzák, mégpedig a január közepén esedékes CES idejére, vagyis a Galaxy S10 valamikor január 8. és 11. között mutatkozik majd be a nagyközönség előtt – egyelőre ismeretlen hardveres specifikációval.

A Galaxy X néven, valamint a „Winner” kódnéven emlegetett hajlítható példány már idén is jelen volt a CES alatt, itt azonban csak zárt, szűk körben mutatták azt be. Nagyon úgy tűnik, hogy valóban két 3,5 hüvelykes kijelzőt párosítanának, amelyek kihajtva egy jóval nagyobb, akár 7 hüvelykes felületet tennének számunkra elérhetővé, az azonban kérdéses, hogy csukott állapotban a 3,5 hüvelykes méret mennyire lesz elfogadható, hiszen ilyet utoljára az iPhone 5 előtt láthattunk, még 2013-ban. Más kérdés, hogy az idén bemutatott példánynak nem feltétlenül lesz köze a később megjelenő végleges változathoz, így egyelőre csak találgathatunk ezzel kapcsolatban.

Más hírekben eközben arról írnak, hogy a Galaxy S4 okosóra két eltérő méretben jelenhet meg, ám ezt valószínűleg csak a berlini IFA alatt igazolhatjuk majd vissza, hiszen a Samsung jellemzően itt, szeptember első napjaiban mutatja be ezen megoldásait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • VolJin #1
    Két 3,5 colos kijelző egymás mellett nem egy 7 colos kijelző!
    Ahhoz négy kell belőle. Meg mondjuk általános iskolai osztályból is ennyi, de nem a három első, egy második kombóban!