Gyurkity Péter

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt

A Samsung rekordról számolt be, ez azonban csak a Note-családra vonatkozik.

A dél-koreai gyártó kapcsán legutóbb arról számolhattunk be, hogy elfogyott az újból piacra dobott Galaxy Note 7, legalábbis a cég számára hazai piacon. A közvetlen utód, a Galaxy Note 8, bemutatójára nemrég került sor, azóta az előrendelések is szép számban futottak be, olyannyira, hogy az illetékesek szerint itt meg is dőltek az eddig rekordok.

A jelek szerint a Note 7 malőrje és a többszöri visszahívás egyáltalán nem vette el a felhasználók kedvét, a legtöbben kitartanak a márka mellett. A hivatalos oldalon megjelent bejegyzés szerint csak az Egyesült Államokban minden eddiginél többen rendelték elő az új készüléket, itt azonban érdemes rögtön megjegyeznünk, hogy a mostani rekorddöntés csak a Note-családon belülre vonatkozik, tekintettel arra, hogy az első félévben elrajtolt Galaxy S8 és S8+ hasonló adatát nem sikerült meghaladni – ez utóbbi okostelefonokból nem sokkal a bemutató után 5 millió példány kelt el, a gyártó pedig már akkor összesen 10 milliót szállított le partnerei számára.


A Samsung persze nagyon örül a kedvező számok láttán, szerintük mindez arra bizonyíték, hogy a vásárlók a Note 8 segítségével szeretnék megvalósítani mindazt, amire ma törekednek. Fontos ehhez még hozzátenni, hogy a hivatalos megjelenés szeptember 15., de azon felhasználók, akik szeptember 24. előtt rendelik meg a készüléket, odaát a Gear 360 kamerát vagy a Galaxy Foundation Kit névre keresztelt csomagot kapják meg ajándékként (ez utóbbi egy 128 GB-os microSD-kártyát és egy gyors, vezetéknélküli töltést lehetővé tévő kiegészítőt tartalmaz). Ez a tény nyilván hozzájárult a kedvező adathoz, bár a felhasználók valószínűleg enélkül is hasonló tömegben jelezték volna érdeklődésüket.

Az új iPhone-hármas bemutatójára a héten kerül sor, ezek piaci megjelenése kirajzolja majd előttünk a piac jelenlegi helyzetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!