SG.hu

Nagyon olcsó, fapados alapcsomagokat jelentett be a Telenor

A Digitális Jólét Alapcsomag tarifái a legalacsonyabb díjazású nyilvános lakossági tarifákhoz képest 15%-kal olcsóbban kínálják a mobilinternetet.

A Telenor Magyarország a kormányzat által meghirdetett Digitális Jólét Program támogatójaként a magyar mobilszolgáltatók közül elsőként vezet be Digitális Jólét Alapcsomagot 2017. augusztus 1-jétől. Erre olyan magánszemélyek fizethetnek elő, akik nem rendelkeznek, illetve az előző 12 hónapban sem rendelkeztek aktív mobilinternet-előfizetéssel. A kedvezményeket és árakat 24 hónapig biztosítja a Telenor az ügyfeleknek, a kormányzat programjának megfelelően. A kedvezményes tarifákat használók két éves időtartama alatt díjmentesen átválthatnak nagyobb, publikus lakossági díjcsomagra, amennyiben megkedvelték a mobilinternet-használat előnyeit, és több adatot szeretnének.


A Telenor három ajánlata kapja meg a Digitális Jólét Alapcsomag logót. Az első hangalapú és mobilinternet tarifacsomag havidíjas, 50 perc belföldi, bármely alapdíjas irányban használható hívásidőt és 500 MB belföldi adatforgalmat biztosít havi bruttó 2490 forintért (határozott, 24 hónapos előfizetői szerződéssel). A második szintén havidíjas tarifacsomag, 2 gigabájt belföldi adatforgalmat biztosít bruttó 2190 forintos havidíjért (határozott, 24 hónapos előfizetői szerződéssel). A havi adatkeret felhasználása esetén a netkapcsolatot 32/32 Kbps-os sebességre lassítják a számlázási ciklus végéig. A díjcsomag hívásra nem, de SMS-ezésre használható.

Végül a harmadik a Digitális Jólét 600 MB-os adatjegy, mely kizárólag a Telenor feltöltőkártyás ügyfelei számára érhető el. Ez 600 megabájt belföldi adatforgalmat biztosít bruttó 990 forintos havidíjért, amelyet a kártyás egyenlegből vonnak le. Az adatkeret felhasználása esetén a szolgáltatást a számlázási ciklus végéig felfüggeszti a Telenor. A 24 hónapos kedvezményes időszak lejártát követően – amennyiben a felhasználó ezt nem jelzi – a csomag árazása megegyezik a Telenor publikusan elérhető 600 MB-os adatcsomagjának árazásával.

Alexandra Reich azt emelte ki, hogy egyszerre kínálnak megoldást az internetet még nem használók három problémájára: megmutatják a világháló használatának előnyeit, egyúttal megfizethető árú csomagot és eszközt kínálnak nekik. A vezérigazgató megjegyezte, a magyarországi mobilinternet-használat nem csupán a nyugat-európai, de a bulgáriai, a montenegrói vagy a szerbiai átlag mögött is elmarad, most ezt a különbséget szeretnék csökkenteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #1
    Nagyonolcsó a kisfaszom.