MTI

Közösségi oldalon jelölt be fiatal fiúkat, két és fél év börtönt kapott

Nem jogerősen két év hat hónap börtönbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki fiatal fiúkról szerzett meg és tárolt pornográf képfelvételeket - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

Toma Attila elmondta, a megállapított tényállás szerint a vádlott a 2016. április 26-át megelőző időszakban az egyik közösségi oldalon bejelölt általa ismeretlen 12-13 év körüli fiúkat, és obszcén dolgok teljesítését kérte tőlük, illetve több ezer képfelvételt, valamint több mint száz filmfelvételt szerzett meg és tárolt róluk. A felvételek 18 évnél jelentősen fiatalabb fiúkat ábrázolnak egyedül, egymással vagy felnőtt férfiakkal együtt, súlyosan szeméremsértő nyíltsággal - ismertette a szóvivő. A vádlott által tárolt film- és képfelvételek összesen legalább 911 különböző, 18. életévét be nem töltött embert ábrázolnak.

A férfi a felvételek közül negyvenötöt ismeretlen személyek részére továbbított. A bűncselekményre úgy derült fény, hogy az egyik fiú szülei feljelentést tettek a rendőrségen. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #3
    Exhibicionista ország, exhibicionista lakosok, exhibicionista kormány , temérdek utánpótlással, itt semmi változás nem lesz , max. felfokozottabb prüdéria, ami most is az.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.03.20. 22:18:28
  • Cat #2
    "azokat is megbüntetném akkor,keményen!"
    Eleve hülyeség a felvetésed, másrészt 14 év alatt nem büntethető senki.

    "Mehetnének börtönbe a csávóka mellé azt had játszanak egymással!"
    Két 14-18 év közötti fiatal kölcsönösen beleegyezve azt csinál egymással amit akar, teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány. Azonban másoknak róluk felvételeket készíteni, és azokat terjeszteni tilos.
  • Relixo #1
    "közösségi oldalon bejelölt általa ismeretlen 12-13 év körüli fiúkat, és obszcén dolgok teljesítését kérte tőlük"
    És azok teljesítették??? Mert azokat is megbüntetném akkor,keményen!

    "Több ezer képfelvételt, valamint több mint száz filmfelvételt szerzett meg és tárolt róluk. A felvételek 18 évnél jelentősen fiatalabb fiúkat ábrázolnak egyedül, egymással vagy felnőtt férfiakkal együtt, súlyosan szeméremsértő nyíltsággal"
    Na most normális,épp elméjű, nem ferde hajlamú fiatal embereknél mit keresnek ilyen fotók?!?! Gondolom csak simán b*zik vagy testüket áruló b*zik. Mehetnének börtönbe a csávóka mellé azt had játszanak egymással!