Mortimer

ATI ALL-IN-WONDER RADEON

Az ATI Technologies bejelentette ALL-IN-WONDER RADEON kártyáját, mely egy újabb egybeépített TV, videó és grafikus kártya.


A kártya magja az ATI Radeon processzor, amit felszereltek egy TV tunerrel és TV kimenettel. A DVD lejátszás közbeni digitális audióhangzásról az S/PDIF csatlakozó gondoskodik. Szintén újdonság a legújabb DVI (Digital Video Interface) kompatíbilis digitális képernyők támogatása. A kártyán lévő DVI-I csatlakozó lehetővé teszi a felhasználónak a digitális képernyő közvetlen kártyához csatlakoztatását, illetve a hagyományos analóg VGA monitor is rádugható.

A grafikus kártyával videóvá is alakíthatjuk számítógépünket, mivel bármikor leállíthatjuk vagy MPEG-2 minőségben felvehetjük a tévéműsort, majd azt a mellékelt Ulead VideoStudio szoftver és a GUIDE Plus+ Interactive Program Guide segítségével kedvünkre át is szerkeszthetjük.


A kártyán 32 MB DDR memória van, AGP 4x kompatíbilis, és PCI verzióban is kapható lesz. Megjelenése Észak-Amerikában augusztusra várható, kiskereskedelmi ára várhatóan 329 dollár (kb. 90e Ft) lesz. A PCI változat megjelenése szeptemberre várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!