SG.hu

Gigabites lakossági netcsomag a Telekomnál

A Telekom országszerte elérhetővé teszi lakossági, kkv-s és nagyvállalati ügyfelei számára is az 1000 Mbps gyorsaságú vezetékes netet azokon a területeken, ahol az optikai hálózat már kiépítésre került.

Jelenleg több mint 500 ezer olyan háztartás van Magyarország területén, ahol novembertől lehetőség nyílik arra, hogy igénybe vegyék az 1000 Mpbs sebességet biztosító NetMánia 1000 szolgáltatást. Az optikai hálózaton nyújtott 1 gigás internetet a Telekom a teljes kis- és középvállalkozásoknak kínált portfóliójában is biztosítja, így a Magenta 1 Businessben is. A nagyvállalatok és intézmények kiszolgálásában a T-Systems Magyarország leányvállalat működik közre.

A cég minden egyes 1000 Mpbs sebességű csomagot megrendelő ügyfélnél kiszállít és beüzemel egy AC-szabványú wifi-routert, amellyel az eddig megszokotthoz képest lényegesen nagyobb, akár 250-300 Mbps vezeték nélküli sebesség is elérhető. A kínált letöltési sebesség 1000 Mbit/s, a kínált feltöltési sebesség 200 Mbit/s. A garantált letöltési sebesség 300 Mbit/s, a garantált feltöltési sebesség 50 Mbit/s.

„Világosan látszik az a trend, hogy egyre több eszközzel kapcsolódunk az internetre, ráadásul egy időben, ezért egyre fontosabb, hogy vezetékesen és vezeték nélkül is, akár otthonunkban rendelkezésünkre álljon egy stabil és jó sebességű net. Ehhez olyan sebességű kapcsolatra van szükség, amely lehetővé teszi, hogy akár több eszközön is egyszerre kiváló minőségben tudjunk egy filmet megnézni, vagy csak egyszerűen böngészni a világhálón. Az 1000 Mpbs sebességű net lehetővé teszi, hogy a családban mindenki, egy időben legyen részese a digitális élményeknek. Ez a gondtalan netezés korszakának kezdetét jelenti” – fogalmazott Gyenes András, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nimfas #1
    Siófok, 2016... ADSL 10/1 a max elérhető. Sajnos itt is az van mint máshol az országban, csak a panelproliknak éri meg optikát kiépítni.

    Ezért is cseréltem le az ADSL-t mobilnetre, 4G korlátlan net, nem natolt, itt éppen 60/40 Mbitet tud, havi 4700 Ft bruttóért. Igaz ez Telenoros!

    Köszönjük T-home :)