SG.hu

Egyszerűen összekapcsolható akár több tucat Bluetooth hangfal

Az Ultimate Ears a mai napon jelentett be egy új alkalmazást, amely lehetővé teszi több mint 50 Ultimate Ears hangfal másodpercek alatt történő összekapcsolását.

Az Ultimate Ears három éve teszi lehetővé a felhasználók számára hangfalai összekapcsolását. Azonban a vállalat most több mint kettő – akár ötven – hangfal összekapcsolását is megoldotta. Az új appnak köszönhetően pedig, ha csak két hangfalat szeretnénk összekapcsolni, ezt is gyorsabban és könnyebben tehetjük meg. Az app segítségével UE BOOM, UE BOOM2 és UE MEGABOOM hangfalakra egyaránt támaszkodhatunk.


"Mostantól egy baráti összejövetelen nincsenek határok, annyi hangfalat kapcsolunk össze, ahányat csak akarunk. Legyünk akár egy tetőn, ahol nincs konnektor, vagy egy folyó közepén, a PartyUp felrázza a bulit.” - mondta el Charlotte Johs, az Ultimate Ears vezérigazgatója. A meglévő UE BOOM és UE MEGABOOM appok ingyenes, over-the-air frissítésének köszönhetően könnyen kiválaszthatjuk és hozzáadhatjuk a buliban résztvevő hangfalakhoz azokat, amelyeket szeretnénk. A Siri és Google Now integrációtól az érintésen keresztül történő irányításig az Ultimate Ears számos, plusz szolgáltatást kínál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!