Berta Sándor

Jövőre jön a Google új laptopja

Az új készülék 2017 harmadik negyedévében válhat elérhetővé.

Az Android Police két megbízható forrásból is úgy értesült, hogy az új terméket Bison, illetve Pixel 3 belső projektnév alatt fejlesztik és a Pixel C nevű eszközre hasonlító megoldás lehet. A notebookot 12,3 hüvelykes képernyővel szerelhetik majd fel, különösen vékony lesz és operációs rendszereként az újonnan fejlesztett Andromeda fog szolgálni, amely a Chrome OS és az Android ötvözete. A Bison (Pixel 3) rendelkezik majd táblagép üzemmóddal is, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez levehető billentyűzetet vagy 360 fokban elfordítható kijelzőt takar-e.

A laptop várhatóan két változatban lesz elérhető. Az egyikbe Intel m3 processzort, 32 gigabájt háttértárolót és 8 gigabájt RAM-ot, míg a másikba Intel i5 Core processzort, 128 gigabájt háttértárolót és 16 gigabájt RAM-ot fognak beépíteni. Mindkét modellt ellátják két-két USB Type-C porttal, ujjlenyomatszkennerrel, szenzorokkal, sztereó hangszórókkal, mikrofonokkal, digitális tollak használatát támogató funkcióval és 3,5 mm-es audiocsatlakozóval. Az üzemidő akár 10 óra is lehet. Az olcsóbb változat bevezető ára 799 dollár lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MuldR #1
    A 800 USD az európában 800 euró lesz. Na azért már ASUS ROG laptopot kapni. Biztos kell majd a butitott gugli szutyok. Picit overpriced.