Mortimer

Program az online vásárlás növelésére

Új program indult az internetes vásárlásban való bizalom megnövelésére Angliában, mivel kutatások szerint a rendszeres internethasználók sem bíznak az online boltokban.


A Consumers Association tanulmánya szerint az internethasználók több mint fele sohasem vásárolt még a neten semmit, és csupán negyede, aki úgy gondolja, hogy ezt biztonságosan meg lehet tenni. Figyelemreméló, hogy a nők még szkeptikusabbak az online boltokkal szemben. Ez azért különösen hátrányos, mivel többet vásárolnak a fériaknál, és a reklámokkal is jobban megcélozhatók.
Míg az e-kereskedelmi ipar meg van győzödve a hitelkártyahasználat biztonságosságáról, addig a felhasználók körében továbbra is aggodalmakat kelt a csalások lehetősége.

A szervezet ezért Trust Uk néven bizalomnövelő program indítását határozta el. Ennek keretében az online boltoknak hasonló sémákat kell követniük, amit a kormányzat is támogat.
A miniszterek egyetértenek abban, hogy semmit nem érnek ambicíóik Anglia vezető e-kereskedelmi országgá alakítására, ha a vállalatok nem tudnak több embert internetes vásárlásokra késztetni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!