Gyurkity Péter

Két változatban jön a LeEco Pro 3

Az egyikben 8 GB memória lesz, de mindkét példány a Snapdragon 821 chipre támaszkodna.

A múlt hónap második felében írtunk arról, hogy a kínai LeEco egy csúcskategóriás telefonon dolgozik, amelyben már a Qualcomm vadonatúj fejlesztése futna. Ezt hamarosan két újabb példány egészíti majd ki, mégpedig szintén igencsak erős hardverrel.

Kínai források számoltak be az interneten most felbukkant képekről, amelyen már az új típus, a LeEco Pro 3 látható. Ezek alapján kijelenthetjük, hogy a cég ismét fém burkolatot alkalmazna, amely korábban már látható volt az ehhez hasonló erős megoldásokon, bár egyelőre csak a hátoldalt vehetjük közelebbről szemügyre, ez pedig nem minden részletről rántja le a leplet. Mivel a hivatalos bemutató már nincs messze, a hardveres jellemzők listáját is ismerni véljük, ezen pedig érdemes gyorsan végigfutni.

A nagyobb változat egy 5,7 hüvelykes 2D Glass panelre épülne, amely az 1440 x 2560 pixel felbontást támogatja. Ehhez a már említett Snapdragon 821 chip, immár 8 GB memória, egy 256 GB-os tároló, egy 13 megapixeles hátoldali iker-kamera, egy 16 megapixeles szelfikamera, valamint egy szintén méretes, ezúttal 5000 mAh-s akkumulátor társul, miközben a hivatalos ár odaát 463 és 598 dollár között lenne. A másik példány már egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapott, amihez az 1080p felbontás, ugyanazon chip, 6 GB memória, egy 64 GB-os belső tároló, egy 16 és egy 8 megapixeles kamera, illetve egy 4070 mAh-s akkumulátor csatlakozik. Az ár itt 314 és 448 dollár között lehet, az ujjlenyomat-olvasó pedig mindkét változaton a hátoldali kamera alatt helyezkedik el.

A hivatalos bemutató szeptember 21-én esedékes, a cég ekkor kerít sort saját rendezvényére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!