SG.hu

Tinderen minket megcsaló párunk lebuktatását ígéri egy új app

Egy magyar startup a hűtlen fél lebuktatását ígéri.

Ma már mindennél egyszerűbb új kapcsolatokat találni, hála a világ legnagyobb online társkeresőjének, a Tindernek. Bárki titokban regisztrálhat Tinderre, pár húzogatás és máris cseveghetünk másokkal. Az egyszerűség nem csak a szingliket vonzza mágnesként – a Tinder felhasználók 42%-a él kapcsolatban, tehát feltételezhetően párját megcsalni érkezik Tinderre. A legnépszerűbb párkereső alkalmazásnak világszerte már 50 millió aktív felhasználója van, akik naponta 10 millárd match-et generálnak.

Magyarországon is a Tinder az egyik legnépszerűbb társkereső, így feltételezhetően magyarok ezrei érkeznek naponta párjukat megcsalni a platformra. A Tinder már többször a rivaldafénybe került a hűtlenség megkönnyítéséért, ebben lát kereseti lehetőséget egy magyar cég, mely segít lebuktatni a hűtleneket az oldalon. Erre eddig egyetlen lehetőség volt: regisztrálunk mi is, és addig húzogatjuk az embereket amíg meg nem találjuk a párunkat, de a több, mint 110 000 budapesti felhasználó között ez egy nagyon sokáig tartana. Ennél sokkal könnyebb megoldást nyújt az új weboldal, a TinderHunter, amivel egyszerűen lehet keresni a felhasználók között.

A keresztnév beírása után már használható is, de lehet szükíteni életkorra, nemre és városra. Az üzleti modell mögötte a prémium keresés, mely 790 forintért megmutatja a keresztnevek mögötti személyek összes fotóját, az életkorát, legutóbbi aktivitásának idejét, bemutatkozó leírását és Instagram profilját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!