SG.hu

Messi lett a Huawei új márkanagykövete

A Huawei bejelentette, hogy Lionel Messi csatlakozott a vállalat globális márkanagyköveteihez.

Az elmúlt években a Huawei számos csapatba fektetett be, mint például az Américaba, a Santa Fe-be, a Sporting Cristalba, az Arsenalba, az Atlético de Madridba és az AC Milanba annak érdekében, hogy inspirálja az embereket a világ minden táján, és az olyan játékosokat, mint Robert Lewandowski, Alexis Sánchez és most Lionel Messi, akikről a vállalat úgy gondolja, hogy osztoznak a márka értékeiben.


“Örömmel jelentjük be együttműködésünket Lionel Messivel, aki rendkívüli személyiségével arra ösztönzi az embereket a világ minden táján, hogy kövessék az álmaikat, nézzenek szembe a kihívásokkal és legyenek jobbak minden nap. Messi az az ember, aki sok mindenben osztozik a Huawei értékeivel és mindig keresi a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne nagyszerűbb." - mondta el Tyrone Liu, a Huawei fogyasztói üzletágának latin-amerikai vezérigazgatója.


A Huawei Magyarországon is részt vállal a versenysport támogatásában: a vállalat a Magyar Vízilabda Szövetség technológiai partnerévé vált 2015-ben, amely keretében immár második éve segíti az utánpótlás-nevelést és csúcstechnológiás készülékekkel támogatja a szövetséget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!