Berta Sándor

Március közepén jöhetnek az Apple új termékei

A kiszivárgott információk alapján három új készülék érkezhet.

A 9to5Mac azt írta, hogy az új hardvereket március 15-én mutathatják be - erről a mindig jól informáltnak számító Mark Gurman számolt be. Arra lehet számítani, hogy tavasszal egy új iPhone, egy új iPad és egy teljesen megújult Apple Watch érkezhet.

Az eszközök kapcsán az elmúlt hetekben már számos részlet kiszivárgott. Az iPhone 5se-t 4 hüvelykes kijelzővel szerelik fel és a középkategóriába tartozó iPhone 5c modellt válthatja fel. Az új változat A9 processzorra épül majd és jobb kamerákkal is ellátják, támogatni fogja a Live Photos és az Apple Pay szolgáltatásokat, külsőre pedig az iPhone 5s-re hasonlít majd. Az iPhone 5se 16 gigabájtos verziója 450 dolláros bevezető áron érkezhet, de lesz 64 gigabájtos modell is belőle.

A második termék az új iPad Air 3 lehet, amely 9,7 hüvelykes képernyőt kaphat és a négy beépített hangszórójának köszönhetően jó hangminőséget fog biztosítani, ami különösen a zenék és a filmek lejátszásakor lesz hasznos. A termék gyorsabb processzort, LED-es vakut és jobb kamerát kaphat, emellett felszerelik a Smart Connectorral, amelynek segítségével ellátható lesz billentyűzettel.

A harmadik újdonság a Watch okosóra új kiadása lesz. Emellett érkezhet az operációs rendszer új változata, a WatchOS 2.2 is. Az Apple Watch második generációja ugyanakkor aligha most márciusban, hanem várhatóan szeptemberben debütál majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M2 #3
    Mellesleg 2016-ban a 16 gigás verzió a világ egyik leggusztustalanabb üzleti szemétsége.
  • bakkerman #2
    Az 5S 2013 szeptemberében 210-220-on nyitott függetlenül ;) (a 16 GB-s verzió) Ahhoz képest ennek az 5SE-nek a nyitóára még barátinak is mondható,hiszen jobb hardverek kerülnek bele.
  • ElNano #1
    135 ezer ezért a 4 hüvelykes szarért? :DDDDD Ezek hol élnek??? :DDDD