SG.hu

Egyetlen csomagba rakta minden szolgáltatását a Telekom

A Magenta1-gyel az ügyfelek minden alapvető telekommunikációs szolgáltatást egy kézből kaphatnak meg.

Magenta1 néven különleges lakossági ajánlatot vezetett be a Telekom, amelynek előfizetői egy csomagban vehetik igénybe a szolgáltató otthoni és mobil telekommunikációs és szórakoztató szolgáltatásait. A meghatározott otthoni díjcsomagok mellé választandó egy - akár meglévő - túlforgalmazási díj-mentes adatdíjcsomagot tartalmazó havidíjas mobiltelefon előfizetés a Telekom kínálatából.

A csomag havidíja IPTV Családi+HD TV előfizetéssel, 30 Mbit/s sebességű otthoni internetcsomaggal, Hoppá Plusz otthoni telefon díjcsomaggal, valamint például egy 500MB benne foglalt adatmennyiséget tartalmazó Társkártya Next S mobiltelefon előfizetéssel, e-pack-, kétéves hűség-, Magenta1 - valamint Telekom kedvezménnyel csak 14 990 Ft.

A Magenta 1 kedvezménycsomagokkal díjmentesen elérhető a TV GO szolgáltatás is, így a csomag előfizetői akár weben, vagy okoseszközeiken megfelelő internetkapcsolat esetén útközben is bármennyit tévézhetnek (belföldön), sőt a legnagyobb sebességű otthoni internetcsomag választása esetén korlátlanul használhatják a Moziklub szolgáltatást is. A Magenta1 kedvezménycsomagba bevont mobil előfizetésről a TV GO-hoz való hozzáférés nem fogyasztja az előfizetéshez tartozó, benne foglalt adatmennyiséget.

A kedvezménycsomag további előnye, hogy a vezetékes telefonról bármely normál díjazású belföldi vezetékes és mobil szám 0 Ft-os percdíjjal hívható havi 5000 perc erejéig, továbbá a választható mobil díjcsomag akár korlátlan belföldi beszélgetést is tartalmazhat. A Magenta1 kedvezménycsomag igénybevételéhez hűségidő vállalása nem szükséges, azonban a legkedvezőbb ár a csomagban foglalt díjcsomagokra vállalt 2 éves határozott idejű szerződéssel és Telekom kedvezménnyel érhető el. A Magenta1 készülékcsomag ajánlat azonos gyártótól igénybe vett meghatározott TV és okostelefon együttes vásárlása esetén 20.000 Ft kedvezményt biztosít.

Az ajánlat otthoni TV, internet és telefon szolgáltatásait Next Business mobil előfizetéssel rendelkező vállalkozások is igénybe vehetik. Ez a kombináció elsősorban az otthoni irodában működő mikro- és kisvállalkozások számára lehet releváns ajánlat. A Magenta1 integrált kedvezménycsomag a Deutsche Telekom Csoport több országában is megjelent már, így Magyarország mellett már Németországban, Szlovákiában és Romániában is elérhető a Telekom előfizetők számára.

A Magenta1 kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az otthoni és a mobil szolgáltatások egy előfizetői néven, az otthoni szolgáltatások pedig egy címen szerepeljenek. Egy előfizető egy időben csak egy kedvezményre jogosult, és egy előfizetés egyidejűleg nem vonható be több Magenta1 kedvezménycsomagba. A kedvezménycsomag csak úgy igényelhető, ha az előfizető mobil és otthoni szolgáltatásai tekintetében a Telekom Kapcsolat Programban azonos ügyfélként regisztrál. A mobil és otthoni szolgáltatások után együtt gyűjthetők a Kapcsolat pontok, amelyek készülékekre és tartozékokra is beválthatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mizar1 #6
    Digi_ 50/30-as net, + 140 tévécsatorna plusz telefon 6 forintos percdíjjal, (Mobil felé 15 Ft-os) 4200 Ft/hó.

    Aztán csak azt vettem észre, hogy a net 100/50 megabites lett, az ár maradt.
    Még csak nem is szóltak róla, véletlenül vettem észre.

    Hol van ettől a T-home?
  • Munkas #5
    Én még a webmail upgrade-en bosszankodtam sokat. Kitalálták, hogy fejlesztik, ment egy évig a marketing, hogy milyen jó lesz, aztán elkezdett irányítgatni rendszer ide-oda, jelszót újra beírni (mert ugye az ember épp ott használná a webes felületet ahol nem akarja elmenteni a belépési adatait), közben kint az ablak, hogy csak átmenti a probléma és hamarosan működni fog. A hamarosan azt jelentette, hogy ez ment további kb. egy évig.
    Gondolom nem úgy vágtak bele, hogy ne lettek volna meg a források (mondjuk ezek után az sem zárható ki, hogy a tervezéshez sem értenek), ha feltételek adottak, akkor meg a projektvezető „érdeme” a sikertelen váltás.
    Szerintem az ügyfelek szívatása is csak arra kellett, hogy a vezetők be tudják mutatni, hogy ők nem bénák, mert "megy" a rendszer, hiszen installáltuk és használják is a felhasználók. Igaz még a régire irányított át az új, de parasztvakításnak jó volt.

    Pedig mikor még kezdték, kb. 10 éve a Home-TV rendszert, mindenben jobbak voltak, mint a konkurencia. A műszaki megoldások egyértelműen, az ügyintézés akkor is kb. egy hétig tartott, de akkoriban ez is átlagon felüli volt. Az árakra nem emlékszem, de nem is számított, mert ők voltak a legjobbak.
    Most már csak a régi dicsőségből és az akkor megszerzett ügyfélkörből élnek.
  • Antimat #4
    Lol, micsoda ajánlat.... én is sajnos Telekom-os vagyok (amíg tart a hűség....), a TVGO "szolgáltatás" csak arra jó, hogy lehessen mire reklámmilliókat költeni, de sajnos a szolgáltatás nem képes működni... 3 eszközön, 3 oprendszeren külön-külön próbálva se... LOL az egész cég
  • Munkas #3
    Nekem tetszik a Telekom TV-s felülete, de ha valakinek nincsenek ilyen preferenciái, akkor kerülendő mint szolgáltató.
    Már kb. 10 éve náluk vagyok, de az utóbbi években nagyon leesett a cég színvonala. Az ügyfélszolgálat egy lutri: 75%, hogy egy olyan ügyintézőt fogsz ki, aki se a műszaki dolgokhoz, se az ügyintézéshez nem ért, 50%, hogy valamelyikből megüti az elégséges szintet, de ez se ér sokat: vagy nem érti meg a problémát, vagy ha mégis fogalma sincs, hogy lehet megoldani, és továbbkapcsol az „illetékes” felé (az on-line még rosszabb, ott nem csinálnak semmit). Általában 3-4 ügyintézőnek kell előadni, hogy mi nem megy mire, megígérik, hogy javítani fogják. Aztán persze nem történik semmi, mert a maga szervezetben sincs minőségbiztosítás.
    Múltkor már abban maradtam velük, hogy elegem volt a heti kétszeri 0,5-1 órás értelmetlen beszélgetésekből, küldjenek ki egy szerelőt és oldja meg. Persze neki sem jött össze, bénázott egy fél órát, és ő is csak kollegáira hárította, hogy miért nem lehet megolani a dolgot.

    Csomagot váltottam, erre elment a TV, nem lehetett regisztrálni a STB-ket, két hét után annyi történt, hogy kittek és elvitték a boxokat, azt ők sem tudták, hogy miért, de ez volt a parancs (a gyerekeim kicsit feszültek is voltak, a rajtuk tárolt mesegyűjteményük pusztulása miatt). Kaptam helyette egy papírt, hogy majd az ügyfélszolgálaton adnak helyette olyat, ami jó lesz. Persze ott is elhajtottak. Aztán jött a fent említett szerelős sztori, ő hozott két STB-t, de nem ment vele semmire.
    Itt feladtam, bementem a Telenorhoz, vettem mobilnet előfizetést, és lemondtunk TV-ről. Ezután már csak röhögtem az egészen. Egyszer csak leszedték számlámról az előfizetési díjat, pedig nem is volt szolgáltatás. Párszor hívogattam még az ügyfélszolgálatot, de már rutinosan letettem a telefont, ahogy először behazudták, hogy nem látják az adatokat, vagy látják, de szerintük minden rendben, ezért továbbkapcsolnak az illetékes felé. Amúgy is csak a szokásos hülyeségekkel akartak tornáztatni: nézzem meg mit ír ki, indítsam újra háromszor, olvassam be a STB számát stb. Írtam pár email-t is, a végén már felszólító módban, de nem sok haszna lett. Pár hét után, épp lebeszéltem a jogászommal, hogy bevinném neki az összes papírt és harcoljon velük ő. Ekkor, egyszer csak megjelent az előző szerelő és negyed óra alatt megcsinált mindent. Azt ő sem tudta megmondani miért nem ment ez 6 héttel korábban.
    Ismerősöknek panaszkodtam, hogy jártam, és többen mondták, hogy velük is megesett hasonló.

    Ezek után semmi kétségem nem maradt a felől, hogy a Telekomot tenyészett idióták vezetik. A végrehajtó személyzet képzetlen, a középvezetőknek vagy fogalmuk sincs mi miért történik az általuk irányított szervezeteken belül, vagy ha igen, nem képesek javítani rajta, az egyes szervezeti egységek (ügyfélszolgálat, szerződéskötők, számlázás, szerviz stb.) kommunikációja nullához közelít, és a feladatkörök úgy el vannak határolva, hogy az ügyintézők nem is tudják átlátni mi okozza a hibát.
    Ha nem a kitaposott úton haladva kell rutinműveleteket csinálni, meghal az egész rendszer. Ehhez viszont elég, ha egyszer elgépel valaki egy számot, vagy rossz helyre továbbít egy igényt. Onnét már nem érti senki a cégnél, hogy mi lehet a baj, és még egy hozzáértő segítőkész ügyintéző sem tud a rossz rendszerben jól dolgozni.
  • Meridian #2
    Digi? Nálatok van Digi? Mi az a Digi? Mert itt nincs ilyen. És sok más helyen sincs.
    Nem értek hozzá, de az Invitelnek sem jött be hosszútávon a féláras megoldások - brutális eladósodottságba csúsztak bele, szvsz a Digivel is ez lesz, és akkor lesz némi minőségbeli leromlás, ami még az ászf-ük szerint megengedhető lesz, viszont a hűségidős ügyfelek meg szívnak majd miatta...
  • sakhalin #1
    de szánalmas ez a telerongy trékom.... DIGI: vezetékes telo , kb 90 csati ebből tonna HD csati 500 as net !!!:
    5600 ha jön a telójuk jöjjön még rá 2000 és pont a fele ennek az alja tolvaj maffvia trékomnak...