SG.hu

Ingyenes Wi-Fi lesz mind a 19 hazai Auchan áruházban

Az emberek bevásárlás közben is kapcsolatban maradhatnak, és akár még több információhoz juthatnak egy-egy megvásárolni kívánt termékkel kapcsolatban.

Az Auchan Magyarország Kft. 18 magyarországi Auchan áruház egész területén, a teljes eladóterében és az üzletsoron ingyenes Wi-Fi szolgáltatást tesz elérhetővé a vásárlók számára. Az albertfalvai Auchan áruházban, a teljes eladótérben és a kasszasorral párhuzamos butiksoron lesz elérhető az ingyenes internetelérés. A cég közleménye szerint a vezeték nélküli internet hozzáférés jó minőségű, nagy sávszélességű kapcsolatot biztosít a felhasználóknak.

Indoka, hogy a vásárlók részéről felmerült az elvárás, hogy akár bevásárlás vagy sorban állás közben is egyszerűen, gyorsan megnézhessék üzeneteiket vagy követhessék a legfrissebb híreket, illetve szükség esetén további információkat kereshessenek az interneten egy-egy megvásárolni kívánt termékről saját mobileszközük segítségével. Az ingyenes Wi-Fi szolgáltatást a felhasználási feltételek elfogadása után gyorsan és egyszerűen el lehet érni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!