SG.hu

Korlátlan Facebook a Telenor új kártyás csomagjával

A Telenor feltöltőkártyás ügyfélkörében is dinamikusan növekszik az okostelefon használók aránya. Nekik kedvez a szolgáltató új, HiperLike csomagja, amely korlátlan belföldi Facebook elérést és 100 MB szabadon felhasználható belföldi adatkeretet biztosít.

A HiperLike szolgáltatást a Telenor kifejezetten a feltöltőkártyás ügyfelei számára alakította ki. A 990 forintos havidíjú csomagot választó ügyfelek belföldön korlátlanul érhetik el a Facebookot. A HiperLike használata esetén az ismerősöknek a közösségi oldal rendszerében küldött, és a tőlük ott kapott fotók fogadása nem fogyasztja az előfizetés adatforgalmi keretét. A csomag a közösségi oldal elérésén kívül további 100 MB általános célú internetezésre fordítható adatkeretet is tartalmaz.

A díjcsomagot azoknak ajánlják, akik számára fontos, hogy előre tervezhető költséggel tudják tartani a kapcsolatot ismerőseikkel a világ legnépszerűbb közösségi oldalán keresztül, okostelefonjuk segítségével, szinte bárhonnan. Ha valaki a telefonja vagy táblagépe böngészőjéből szereti használni a szájtot, ugyanúgy korlátlanul teheti meg a HiperLike-kal. A hagyományos, még nem okos készülékeken is elérhető az adatcsomaggal a korlátlan facebookozás. A díjcsomaggal csak a Facebookon elérhető képes és szöveges tartalmak érhetők el ingyen, a külső szájtokról lekért adatok lekérése vagy küldése a normál adatkeret terhére történik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!