SG.hu

Ma nem számol adatforgalmat a Telenor

A világ 2002 óta ünnepli az Internet Világnapját, amelynek elsődleges üzenete, hogy a világ minden emberhez jusson el világháló. A világnap alkalmából a Telenor minden ügyfele számára ingyenessé teszi a mobil hálózat használatát, sőt, a cég ügyfelei három népszerű TV sorozatot is kötelezettség nélkül nézhetnek a MyTV-n.

Május 18-án, az Internet Világnapja alkalmából a Telenor az adatforgalom számlálók lekapcsolásával ünnepel. A cég közleménye szerint lakossági kültéri lefedettségük országosan már 95% fölötti, a leggyorsabb sebesség (4G) is a területek több mint 60%-án érhető el. A február óta felgyorsult közös fejlesztéseknek köszönhetően több mint 550 településen érzékelhetőek a pozitív változások, és a tervek szerint 2015 végétől már az ország 95%-án a leggyorsabb Hipernet lesz elérhető.

Három népszerű sorozat, a Breaking Bad, a House of Cards, és a Black List első része ezen a napon minden ügyfél számára ingyenesen elérhető, előfizetőinek az adatforgalmat ehhez a szolgáltatáshoz is ajándékba adja a szolgáltató. "Hiszünk abban, hogy szolgáltatásainkkal, a szupergyors Hipernettel növelhetjük ügyfeleink életminőségét. Ezért hoztuk létre az igényekhez igazítható tarifacsomagokat, a valódi mobil-élményt nyújtó szórakoztató szolgáltatásokat, és fejlesztjük folyamatosan hálózatunkat, hogy mindezt bárhol, bármikor elérhetővé tegyük ügyfeleinknek. Az Internet Világnapján is a felfedezésre, a leggyorsabb Hipernet élmény korlátlan átélésére inspiráljuk ügyfeleinket." - mondta el Mike Michel, a Telenor kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!