Berta Sándor

Először csak előrendeléssel lesz elérhető az Apple Watch

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az okosóra csak korlátozott számban készül el.

A 9to5Mac és a MacRumors egyaránt arról számolt be, hogy az első Apple Watch készülékeket csak azok a vásárlók kaphatják majd meg, akik időben előrendelték a termékeket. Nagyon valószínű, hogy az Apple Store márkaboltokban alig vagy egyáltalán nem lesz kapható az eszköz; ezt megerősítette egy bennfentes is. Előnyben részesítik majd az előrendeléseket és az értékesítés első napjaiban elsősorban a nagyobb márkaboltokra fognak koncentrálni.


Az Apple Watch okosórát április 10-től lehet megrendelni és szintén akkortól lesz lehetőség a márkaboltokban a kipróbálására is. A tesztelésre az alapmodell esetében a cég legfeljebb 15 percet biztosít, így itt is célszerű lesz előre bejelentkezni. Az Apple Watch Edition esetében a kipróbálási idő 30 perc lesz, de ezt csupán néhány kiválasztott üzletben lehet majd kapni. Lesz személyes tanácsadás a márkaboltok lezárt részeiben, és a bemutatók minimum 5 percig, legfeljebb 1 órán át tarthatnak. A társaság célja láthatóan az, hogy személyesebb kapcsolat legyen az eladó és a vásárló között, illetve így kerülné el a tumultusokat.

Az első készülékeket április 24-től lehet majd megvásárolni. A megfelelő modell kiválasztásában és a megrendelésben is segíteni fognak az Apple Store üzletek eladói.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!