SG.hu

Vezetnek az átalánydíjas, korlátlan üzleti mobilcsomagok

2014—ben továbbra is tart az üzleti mobil előfizetők körében az átalánydíjas, korlátlan tarifa csomagok népszerűsége, amelyek megjelenésével kiszámíthatóbbá váltak a vállalkozások mobil kiadásai.

Számukra kedvezően hat a telco piacon már évek óta tartó csökkenő ártrend, amelynek hátterében az intenzív szolgáltatói verseny, a kedvezőbb szolgáltatási díjak, a korlátlan hang- és mobiladat díjcsomagok megjelenése, és az egyre olcsóbban hozzáférhető okos eszközök állnak. Ugyanakkor a vállalati szegmensben az ügyfelek választásait nem kizárólag az ár határozza meg, a magas kiszolgálási szint és megbízható szolgáltatások mellett a partnerségen alapuló ügyfélkiszolgálásnak és az elérhető kiegészítő szolgáltatások széles választékának is kiemelt szerep jut. - derül ki a Telekom KKV ügyfeleire vonatkozó 2014-es adataiból.

Korábban a KKV-ék egy szűkebb, jellemzően vezetői körnek vásároltak csak okos eszközöket, ám a cég közleménye szerint ez az elmúlt év telekomos tapasztalata alapján új fordulatot vett, és egyre több munkatársat vonnak be céges mobil flotta-szolgáltatásokba, köszönhetően az elérhető áron beszerezhető, és a jövőben további választékkal bővülő okos eszközöknek, a gyors ütemben terjedő szélessávú 4G hálózatnak, és a kedvező tarifáknak. Az üzleti ügyfelek jól fogadták az integrált, azaz a mobiltelefonálást és mobilinternetezést egyben kínáló ajánlatokat is, amelyek várhatóan idén is keresettek maradnak.

Tavaly informatikai eszközökre és szolgáltatásokra költöttek a leginkább növekvő mértékben; mintegy 70%-al nőttek az ilyen irányú beruházások a Telekom KKV ügyfelei körében. Ezen belül a legtöbbet a havi díjért elérhető notebook-okra szántak, az ezirányú költések meghatszorozódtak, de nőttek az irodai szerverekre, és felhő alapú, irodai szolgáltatáscsomagra szánt összegek is. A notebook kínálaton belül nemcsak az alacsonyabb értékű gépek fogytak, a vásárolt laptopok 17%-a felsőkategóriás termék volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!