SG.hu

Egyénileg módosítható tarifacsomagok a Telenortól

2015. február 5-étől a Telenor átalakítja előfizetéses csomagjait, és ezzel teljesen új szemléletet honosít meg a hazai távközlésben.

Az új, Telenor MyTariff névre keresztelt tarifa-koncepció lényege, hogy az ügyfél saját igényei alapján személyre szabhatja, modulárisan összeállíthatja díjcsomagját a következő alapelemekből: meghatározott mennyiségű hanghívás, SMS és adatforgalom. Az egyéni igényeknek megfelelően alakítható tarifával közel 200 féle kombináció hozható létre. A választott elemek függvényében minden előfizető szabadon felhasználható „extra szolgáltatás kerethez” is jut, melyet olyan extrákra fordíthat, mint a Deezer zene, Telenor MyTV, e-mail és böngészés csomag, stb.

A cég közleménye szerint további rugalmasságot jelent, hogy részletre történő készülékvásárlás esetén az ügyfél saját maga dönthet a fizetési futamidő hosszáról is. A cég elsőként a magyarországi leányvállalatnál vezeti be ezt a csomagot, azokat egyelőre csak az új előfizetők választhatják. A legalacsonyabb árú csomag 80 perc beszélgetést és 200 megabájt adatot tartalmaz SMS-ek nélkül. Az új tarifák egyelőre a hangalapú előfizetésekre vonatkoznak, de a vállalat tervei szerint később kiterjesztik a mobilinternet csomagokra is. Az érvényben lévő korlátlan tarifacsomagok is megmaradnak még egy ideig.

A Telenor a most bevezetett konstrukcióhoz egy új, átlátható tarifa-kalkulátor alkalmazást is fejlesztett, melynek segítségével az ügyfelek otthonukban is megalkothatják a saját igényeikre szabott csomagot. A Telenor üzleteiben szakértő munkatársakkal közösen, táblagépeken állíthatóak össze az előfizető igényeinek leginkább megfelelő MyTariff csomag – akár az otthoni számítógépen megkezdett és elmentett állapot Telenor üzletben történő véglegesítésével. Szerződéskötéskor egy egyoldalas kivonat foglalja össze a szerződés legfontosabb elemeit, így az ügyfelek számára is könnyebben értelmezhetőek a megállapodás legfontosabb részei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Természetes, hogy drágábbak. Azok a csúnya ügyfelek sose úgy állítanák össze álmaik csomagját, ahogy a szolgáltató szeretné, igaz ez telefonra, tévére, internetre. Tévén is azért van annyi gány csatorna, mert amúgy azokat senki se választaná. Parlament TV-re kinek van igénye. :)
  • sbuci #1
    Hm, és ahogy elnézem, drágábbak is lesznek az újonnan összeállítható csomagok... de ezért ez egy jól megtervezett parasztvakítás legalább :)