SG.hu

3 napig nem méri az adatforgalmat a Telenor

2014. december 24-25-26-án korlátlan Hipernet hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.

„Karácsonykor mindannyian a családunkkal és barátainkkal szeretnénk együtt lenni. A Telenor azzal segíti ügyfeleit, hogy az ünnepek alatt azok is találkozhassanak – az interneten keresztül –, akik személyesen nem tölthetik együtt az ünnepeket. Előfizetőink a korlátlan Hipernet eléréssel gondtalanul megoszthatják élményeiket családtagjaikkal, barátaikkal, távoli szeretteikkel is. Büszkék vagyunk, hogy mi hozhatjuk össze a távol élő embereket az ünnepek alatt is.” – mondta Mike Michel, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A 3 napos, korlátok nélküli Hipernettel a Telenor meglévő felhasználóit szeretné megajándékozni, illetve a Hipernet világába újonnan belépők számára szeretne garantáltan gondtalan kipróbálási lehetőséget biztosítani. Az ajándék időszakban bonyolított adatforgalom nem terheli az előfizetési adat-kereteket, korlátlan mobilinternet hozzáférést biztosít, az adott hálózati feltételeknek – és az internetezéshez használt eszköz képességeinek – megfelelő maximális sebességgel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!